6000 TL Yayın için sistem toplama

16 GB RAM, Ryzen 5 2600X ve RX 570 4 GB sistemi alın.
 
Evet ama PSU'yu High Power 600W 80+ ile değiştirin daha geliştirmeye açık olsun 60 TL bir fiyat farkı var.

Tamam son durum bu o zaman. Böylece sipariş edersem sistem tamam mıdır?
 

Dosya Ekleri

  • YSistem.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 61
Tamam son durum bu o zaman. Böylece sipariş edersem sistem tamam mıdır?
Anakart upgrade konusunda biraz tedirgin ediyor beni. Belki Asus Dual OC GTX1060 3GB yapılabilir ama bilmiyorum. @DENlZ hocam bir kez daha el atar mısınız? Bütçeyi aşıyor biliyorum ama işlemciyi 2600 yaparsak belki olabilir. Tabi ne kadar mantıklı bilmiyorum.
 
Şimdi ben anlamadım. Monitör dahil değil mi bu bütçeye? Ben 2600X degil 2600 önerdim. Ekran kartı ve monitoru linklerdeki sitelerden alın. Çok daha ucuz.
 
Şimdi ben anlamadım. Monitör dahil değil mi bu bütçeye? Ben 2600X degil 2600 önerdim. Ekran kartı ve monitoru linklerdeki sitelerden alın. Çok daha ucuz.

Normalde monitör bütçeye dahil ama sistemin iyi olması için bütçeyi biraz arttırabilirim. Parça birleştirmekten anlamadığım için hepsini aynı siteden sipariş edeyim onlar birleştirsin demiştim. Daha önce hiç masaüstü kullanmadım ve şu sayfada bahsettiğiniz bütün parçalar bana çok uzak ondan dolayı yanlış eklemiş olabilirim. Ekran kartı ve monitörü sizin verdiğiniz sitelerden alırsam son olarak önerdiğiniz sistem bu mudur? Lütfen bir kontrol edin tamamdır dediğiniz an sipariş vermeyi düşünüyorum.
 

Dosya Ekleri

  • stm.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 60
Size şöyle söyleyeyim ben size sadece ekran kartı ve monitörü farklı sitelerden önerdim. Monitorde de zaten montajlık bir iş yok. Ekran kartını da kargoda zarar görmesin diye montajsız kendi kutusunda gönderiliyor. Yani montajı her türlü siz yapıyorsunuz sadece ekran kartında. Bu bütçeye de daha güçlü bir sistem dizilir sadece ekran kartı farklı siteden olacak şekilde.
Benim son önerim aşağıdadır. 240 Gb SSD bana yetmez derseniz de Toshiba 1TB P300 64MB 7200Rpm HDD modelini ekleyin, 6500 civarı tutar.

https://www.nanokatalog.com/urun/ga...LOaMhNvUyT7wjS2K8dXGi8KDFLLFq5uYaAnmOEALw_wcB
 
Son düzenleme:

Peki o zaman 6700 civarı bir bütçeye daha iyi bir sistem öneriniz varsa alabilir miyim? Monitör ve ekran kartı başka siteden olsun sorun değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…