6000 TL'ye 144Hz Monitör ve Oyuncu Koltuğu Dahil Sistem Toplama

conwabunka

Hectopat
Merhabalar 6000 TL'ye 144 Hz mönitörlü ve Oyuncu koltuklu bir sistem istiyorum. Kulaklık mouse klavye onlar var oyuncu koltuğu sağlam olanlardan olsun yayıncılarda olanlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir kaç ay mutfak sandalyesinde oturuver, dolar 5 lira oldu.

Eğer bilgisayar başında geçirdiğin süre günlük 8 saatin üzerindeyse oyuncu koltuğu olmasa da düzgün ve destekli bir koltukta oturmak zorundasın. Ama sırf şekil olsun ya da şık dursun ortama uyum sağlasın diye alacaksan biraz ertelenebilir. Şunu da unutmamak gerekir ki çoğu yayıncının koltuğu zaten sponsor aracılığıyla geliyor. Bu tarz oyunlara gelmeyin.

Eğer bilgisayar başında geçirdiğin süre günlük 8 saatin üzerindeyse oyuncu koltuğu olmasa da düzgün ve destekli bir koltukta oturmak zorundasın. Ama sırf şekil olsun ya da şık dursun ortama uyum sağlasın diye alacaksan biraz ertelenebilir. Şunu da unutmamak gerekir ki çoğu yayıncının koltuğu zaten sponsor aracılığıyla geliyor. Bu tarz oyunlara gelmeyin.
Tek oturuşta 8 saat bakmıyorum 3 saat bakıp ara veriyorum tekrar bakıyorum sonra öyle

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı