6000 TL'ye 2.el sistem toplama

Mining sistemine benzemiyor. Bu tür sistemlerin amacı ekran kartına abanıp diğer bileşenleri aşırı düşük tutmaktır. 4Gb Ram, Celeron işlemci gibi. Yani sistemi açsın yeter mantığı. Diğer kalan tüm para da ekran kartı(lar)na verilir.

İ5 7600k koymuş.Beni şaşırttı bu fiyata.

şimdi ben bu bilgisayarı GeT ile alacak olsam nasıl bilgisayarın durumu hakkında bilgi edinebilirim ne istemeliyim sahibinden ?

GeT ile alacaksanız hiç bulaşmayın sahibine. Ürün ilandaki gibi değilse 14 gün boyunca iade hakkınız olacak. Bu 14 gün içinde yaparsınız testleri vs.

Öylemi güzelmiş o sistem o zaman ben şimdi bilgisayarı alıcam kargodan evde açıcam , kurucam kullanıcam test edicem sonrada beğenmezsem geri gönderebilir miyim ? Ya olurda geri gönderirsem bilgisayarıma zarar vermiş vs derse ? Paramı geri alamama riskim var mı ?

Keyfinize göre olmuyor. Bir sıkıntısı yoksa ve 6700K-1070-16GB Ram üçlüsünün performansını verebiliyorsa iade edemeyebilirsiniz ki etmeyi de düşünmezsiniz herhalde. Bilgisayar ilandaki gibi değil veya sıkıntılıysa da bilgisayarına bir zarar vermezseniz satıcı da öyle bir şey diyemez. Dese de bunu kanıtlayamayacağı için paranızı geri alabilirsiniz.

Sistemdee performans kaybı yoksa bu fiyata alınabilecek en iyisi.Keşke bende böyle bulabilsem.

Zaten elbette sistemde sorun yoksa böyle fırsatı geri çevirmem. Bir konuşayım sahibiyle bakalım get satışı yapacak mı? Duruma göre tekrar size akıl danışırım. Teşekkür ederim onca saattir yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…