Sinan Yarar35 Decapat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 48 18 Ağustos 2018 #21 ACİL ! BU FİYATA BAŞKA YOK ! ÖZEL TOPLANMIŞ OYUNCU / GAMİNG PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 587614663 diğer sistem konusunda satışı GeT yapmazsa diyerekten bunu gördüm birde bu fiyat performans konuusnda nasıl sizce?
ACİL ! BU FİYATA BAŞKA YOK ! ÖZEL TOPLANMIŞ OYUNCU / GAMİNG PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 587614663 diğer sistem konusunda satışı GeT yapmazsa diyerekten bunu gördüm birde bu fiyat performans konuusnda nasıl sizce?
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2018 #22 Güzel bir sistem, alınabilir.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Ağustos 2018 #23 Ahahaha artık senin de sözün hepimizin sözü O sistemi bana ilk attığında 6.000 TL sandım, biraz uç uça iyi denebilirdi. 5.000 TL ise kaçırılmamalı. Ekipman ve çift monitör ile güzel bir sistem.
Ahahaha artık senin de sözün hepimizin sözü O sistemi bana ilk attığında 6.000 TL sandım, biraz uç uça iyi denebilirdi. 5.000 TL ise kaçırılmamalı. Ekipman ve çift monitör ile güzel bir sistem.
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 18 Ağustos 2018 #24 DENlZ dedi: Asıl ben teşekkür ederim Yardımlaşmak güzeldir - @rtakak Kendisinin sözü diye etiketledim bu arada[emoji38] Genişletmek için tıkla... Şu elin yabancısı sıfırını bizden ucuz alıyor.Biz 2.el araştırıyoruz:/
DENlZ dedi: Asıl ben teşekkür ederim Yardımlaşmak güzeldir - @rtakak Kendisinin sözü diye etiketledim bu arada[emoji38] Genişletmek için tıkla... Şu elin yabancısı sıfırını bizden ucuz alıyor.Biz 2.el araştırıyoruz:/
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Ağustos 2018 #25 Tattopat dedi: Şu elin yabancısı sıfırını bizden ucuz alıyor.Biz 2.el araştırıyoruz:/ Genişletmek için tıkla... Kendisi üretiyor, bizden pahalı mı alacak
Tattopat dedi: Şu elin yabancısı sıfırını bizden ucuz alıyor.Biz 2.el araştırıyoruz:/ Genişletmek için tıkla... Kendisi üretiyor, bizden pahalı mı alacak
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 18 Ağustos 2018 #26 rtakak dedi: Kendisi üretiyor, bizden pahalı mı alacak Genişletmek için tıkla... O da doğru ama Azerbeycan bile bizden ucuz alıyor
rtakak dedi: Kendisi üretiyor, bizden pahalı mı alacak Genişletmek için tıkla... O da doğru ama Azerbeycan bile bizden ucuz alıyor
Sinan Yarar35 Decapat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 48 18 Ağustos 2018 #27 Tattopat dedi: O da doğru ama Azerbeycan bile bizden ucuz alıyor Genişletmek için tıkla... azerbaycanın parası bizimkinden değerli düşünsene gtx 1070li bir sistemi 2000 liraya aldığını biz 2. eline 2 katını veriyoruz
Tattopat dedi: O da doğru ama Azerbeycan bile bizden ucuz alıyor Genişletmek için tıkla... azerbaycanın parası bizimkinden değerli düşünsene gtx 1070li bir sistemi 2000 liraya aldığını biz 2. eline 2 katını veriyoruz
KadimBeyy Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 122 Çözümler 1 18 Ağustos 2018 #28 Tattopat dedi: O da doğru ama Azerbeycan bile bizden ucuz alıyor Genişletmek için tıkla... Azerbeycanı niye küçümsedin ki bizden ekonomisi geride zannediyorsun heralde
Tattopat dedi: O da doğru ama Azerbeycan bile bizden ucuz alıyor Genişletmek için tıkla... Azerbeycanı niye küçümsedin ki bizden ekonomisi geride zannediyorsun heralde
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 18 Ağustos 2018 #29 Sinan Yarar35 dedi: azerbaycanın parası bizimkinden değerli düşünsene gtx 1070li bir sistemi 2000 liraya aldığını biz 2. eline 2 katını veriyoruz Genişletmek için tıkla... Bu durumlara hangi ara geldik ya.Üzücü bi durum :/
Sinan Yarar35 dedi: azerbaycanın parası bizimkinden değerli düşünsene gtx 1070li bir sistemi 2000 liraya aldığını biz 2. eline 2 katını veriyoruz Genişletmek için tıkla... Bu durumlara hangi ara geldik ya.Üzücü bi durum :/
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 18 Ağustos 2018 #30 KadimBeyy dedi: Azerbeycanı niye küçümsedin ki bizden ekonomisi geride zannediyorsun heralde Genişletmek için tıkla... Hayır onlarda ekran kartı üretmiyor ya hani o yüzden.Bi arkadaş dedi kendileri üretiyor diye ucuz demişti.O yüzden örnek gösterdim.
KadimBeyy dedi: Azerbeycanı niye küçümsedin ki bizden ekonomisi geride zannediyorsun heralde Genişletmek için tıkla... Hayır onlarda ekran kartı üretmiyor ya hani o yüzden.Bi arkadaş dedi kendileri üretiyor diye ucuz demişti.O yüzden örnek gösterdim.