Evde bunu kullanıyoruz, memnunuz tavsiye ederim.
![]()
Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 5.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alternatif; kaliteli ve kullanıcı puanı yüksek airfryerlar:
![]()
Cosori Dual Blaze AirFryer 6.4 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cosori Dual Blaze AirFryer 6.4 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Cosori Dual Blaze AirFryer 6.4 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 6.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 2.545,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Xiaomi MAF08 Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi MAF08 Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi MAF08 Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 3.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En ucuz hangisiyse onu alın. Araştırdığım kadarıyla Airfryer kullanan insanlar marka takıntısı yapılmamasını öneriyor. Birkaç karşılaştırma videosu izledim marka olsun olmasın genelde hepsi aynı performansı veriyor aynı şekilde çok benzer lezzetle pişiriyor diyorlar.Xiaomi olan gözüme çarpmıştı benim de fakat Philips veya cosoriden farkı nedir neden bu kadar fiyat farkı var? Fiyat farkına değer mi diğerlerini alsam.
Teşekkür ederim.En ucuz hangisiyse onu alın. Araştırdığım kadarıyla Airfryer kullanan insanlar marka takıntısı yapılmamasını öneriyor. Birkaç karşılaştırma videosu izledim marka olsun olmasın genelde hepsi aynı performansı veriyor aynı şekilde çok benzer lezzetle pişiriyor diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.