Bütçe artarsa:Arkadaşlar Ryzen 5 7600 aldım, buna bir anakart almak istiyorum. 6000 TL bütçem var, siz ne önerirsiniz? Bütçe 6000 TL’ye kadar çıkabilir ama 5000 TL olursa çok daha iyi olur. mATX veya ATX önemli değil.
Hocam bu bütçeye çıkarım çıkmasına fakat bu bütçeye çıktığım da üstüne 500 daha ekleyip ATX bir kart almak daha mantıklı mı sizce?Bütçe artarsa:
Elektronik: ASUS TUF GAMING B650M-E 6.429 TL / Wi-Fi 6.659 TL
Doluluk olarak çok iyi anakart. https://www.vizyonbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-7600mhz-ddr5-amd-soket-am5-matx-anakart?ref=akakce&v=1.16.7 https://www.vizyonbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-ddr5-6400mhz-amd-soket-am5-matx-anakartwww.technopat.net
MSI B650 pro serisine çok ısınıyor diyorlar ama doğru mu acaba?MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B650M-E kalitesinde bir ATX anakart yok o paraya. Belki B650 Gaming X AX V2 alınabilir ama stokları yok şuan. Normalde 7000 bandındaydı. Fakat yine TUF daha iyidir.Hocam bu bütçeye çıkarım çıkmasına fakat bu bütçeye çıktığım da üstüne 500 daha ekleyip ATX bir kart almak daha mantıklı mı sizce?
Şu an bilgisayarımda da Asus TUF B450 Plus-Gaming var. mATX ve ATX arasında ki tam fark nedir peki bir dezavantaj yaratır mı? Ekran kartı olarak da Asus Prime RX 9060XT 16 GB aldım.B650M-E kalitesinde bir ATX anakart yok o paraya. Belki B650 Gaming X AX alınabilir ama stokları yok şuan. Normalde 7000 bandındaydı. Fakat yine TUF daha iyidir.
Duymadım.MSI B650 pro serisine çok ısınıyor diyorlar ama doğru mu acaba?
En temelinden boyut farkı olur. Port sayısı farkı olur ve kallavi bir kule tipi takacaksan ATX anakartta daha kolay takarsın.Şu an bilgisayarımda da Asus TUF B450 Plus-Gaming var. mATX ve ATX arasında ki tam fark nedir peki bir dezavantaj yaratır mı? Ekran kartı olarak da Asus Prime RX 9060XT 16 GB aldım.
Bütçe çıkarsa kesinlikle Eagle AX öneririm:Arkadaşlar Ryzen 5 7600 aldım, buna bir anakart almak istiyorum. 6000 TL bütçem var, siz ne önerirsiniz? Bütçe 6000 TL’ye kadar çıkabilir ama 5000 TL olursa çok daha iyi olur. mATX veya ATX önemli değil.
En temelinden boyut farkı olur. Port sayısı farkı olur ve kallavi bir kule tipi takacaksan ATX anakartta daha kolay takarsın.
Herhangi bir performans farkı olmaz.
Bütçe çıkarsa kesinlikle Eagle AX öneririm:
Bütçe çıkmıyorsada bunlara bakabilirsin:Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu iksisinden şahsen Gigabyte Gaming modelini öneririm BIOS'u diğer markalardan daha iyidir (ASRock hariç)MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.823,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer Wi-Fi & Bluetooth olmasını çok önemsemiyor isen bunada bakabilirsin:
Asus Tuf Gaming B650M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.168,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com