heathrow Hectopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 217 Makaleler 4 29 Aralık 2021 #1 Merhaba, Yeni bir telefon almanın arifesindeyim. Desteğinize ihtiyacım var. Aradığım kriterler: Android işletim sistemi. Maksimum 6.2 inç ekran büyüklüğü. 5G ülkemizde çok geç yaygınlaşacak gibi gözüküyor. 5G olsa da olur olmasa da. Telefonun piyasaya çıkışı çok eski tarihli olmasın. Bütçe: 6000 TL (M25 ve A52s var. Ancak ekranları biraz büyük.) Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Yeni bir telefon almanın arifesindeyim. Desteğinize ihtiyacım var. Aradığım kriterler: Android işletim sistemi. Maksimum 6.2 inç ekran büyüklüğü. 5G ülkemizde çok geç yaygınlaşacak gibi gözüküyor. 5G olsa da olur olmasa da. Telefonun piyasaya çıkışı çok eski tarihli olmasın. Bütçe: 6000 TL (M25 ve A52s var. Ancak ekranları biraz büyük.) Şimdiden teşekkür ederim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.613 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #2 A52 alabilirsin. A52s modeli yonga ve 5G dışında A52 ile aynı. Aradaki fiyat farkı için A52s alınmaz.
A52 alabilirsin. A52s modeli yonga ve 5G dışında A52 ile aynı. Aradaki fiyat farkı için A52s alınmaz.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 29 Aralık 2021 #3 https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a72-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV0000032V35
heathrow Hectopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 217 Makaleler 4 29 Aralık 2021 #4 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi 6.2 inç ya da daha küçük telefon bakıyorum, ama bulamıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi 6.2 inç ya da daha küçük telefon bakıyorum, ama bulamıyorum.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 29 Aralık 2021 #5 heathrow dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi 6.2 inç ya da daha küçük telefon bakıyorum, ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... O büyüklükte telefon artık üretilmiyor.
heathrow dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi 6.2 inç ya da daha küçük telefon bakıyorum, ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... O büyüklükte telefon artık üretilmiyor.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 335 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #6 heathrow dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi 6.2 inç ya da daha küçük telefon bakıyorum, ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el düşünürseniz S10E'ye ya da S10'a bakabilirsiniz. Sıfır düşünürseniz bütçeniz dahilinde ve 6.2 inç boyutunda alabileceğiniz en iyi telefon iPhone SE(2020). Ama eğer telefonda oyun biriyseniz bataryası size yeterli gelmeyecektir.
heathrow dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi 6.2 inç ya da daha küçük telefon bakıyorum, ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el düşünürseniz S10E'ye ya da S10'a bakabilirsiniz. Sıfır düşünürseniz bütçeniz dahilinde ve 6.2 inç boyutunda alabileceğiniz en iyi telefon iPhone SE(2020). Ama eğer telefonda oyun biriyseniz bataryası size yeterli gelmeyecektir.