6000 TL'ye CD yeri bozuk PlayStation 4 Pro alınır mı?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
PS4 Pro CUH-7116b modeli bir cihaz buldum 2. el.
Fakat CD yeri bozuk ama zaten devir dijital oyun devri.
Fiyat 6000 TL.
Siz ne diyorsunuz, sizce alınır mı?
Yanında 1 tane orijinal 1 tane yan sanayi kol ve 1 yıllık PSN Plus hesabı da hediye veriyor.

Kanka öyle diyon da, Cd yeri çalışıyor diye kullanmayacağım Cd yeri için neden 2 3 bin fazla para vereyim.
Güzel soru. Ürünün bazen bozuk parçalarından diğer parçalarıda zarar verebiliyor. O yüzden riske atma dedim. Biraz uç bir örnek olacak ama ekranda olan bir ölü pikselin zamanla yayılması gibi.

Asıl soru şu neden almalısın ?

Bütçe varsa uzun vadeye yatırım için 6k yerine 6 daha ekleyip 12 ye sıfır PS5 dijital alınabilinir.

Bütçe kısıtlı ise oyunu satarsınız 1 yıllık Plus hesabı kullanırsınız aşırı exc tutkunuz yoksa yeter.

İleride kutuluya dönecekseniz cd rom'u yaptırırsınız.

Bütçe kısıtlı, almalı mıyım?

Hocam ben şahsen Pro kullanıyorum pek de bir fark olmadığını düşünüyorum (kendi düşüncem). Onun yerine 5500'e PS4 silim kasa alabilirsiniz

PS'nin fiyat politikası böyleyken PS mi alınır? Xbox al Game Pass ile keyfine bak. Sony'nin AA oyunları için alıyor isen de onları Max 1 haftada bitirirsin sonra 500 liraya alacağın oyunlara bakarsın.

PS'nin fiyat politikası böyleyken PS mi alınır? Xbox al Game Pass ile keyfine bak. Sony'nin AA oyunları için alıyor isen de onları Max 1 haftada bitirirsin sonra 500 liraya alacağın oyunlara bakarsın.
Hocam hiç ps4 plus veya ea üyeliği almadınız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…