6000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
6000

xdark

Decapat
Daha fazla  
6000 TL civarı bir bütçem var, kendimde olan GPU Radeon RX 550'yi değiştirmek istiyorum piyasaya baktım. RX 6600 gibi uygun ekran kartları var. Tam karar veremedim önerileriniz var ise yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 XT bütçeme uyabilir fakat RTX 3060'ın uyacağını düşünmüyorum 2. el almakda istemiyorum. Sıfır olursa daha iyi olabilir RX 6500 XT olabilir mi, iyi midir?

Bütçem 6000 TL daha üstüne çıkamam internete baktım bu ekran kartını buldum nasıldır iyi ise düşünüyorum alabilirim.

Cevap veren herkese teşekkürler bu ekran kartını satın aldım.

Son düzenleme:
Bütçem 6000 TL daha üstüne çıkamam internete baktım bu ekran kartını buldum nasıldır iyi ise düşünüyorum alabilirim.

Cevap veren herkese teşekkürler bu ekran kartını satın aldım.

Kartın kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaşabilirim öncelikle şöyle 1050 Ti'dan geçtim 20 30 FPS aldığım DY2 oynunda 80 90 FPS'leri gördüm. Herkes ölü doğan ve ölü giden bir kart olduğunu söylüyor 6 aydır neredeyse elimde her güncellemede kartın bir tık daha ileri gidebildiğini hissediyorsun. 1650 Super ile 1660 arası bir kart ben 4500TL'ye almıştım sıfır bir karta göre çok uygun bir fiyatı var seni üzmeyeceğini düşünüyorum kartta tek sevmediğim şey video kaydı alamamak onun dışında memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı