6000 TL'ye fare önerisi

DeathStroke123

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Polis Memuru
4000-6000 TL'ye oyun için kablosuz mouse önerebilir misiniz? Büyük olmazsa sevinirim küçük-orta boy benim için yeterli. Aklımda Logitech G PRO X Superlight 2 var, sizce nasıldır?

4000-6000 TL'ye oyun için kablosuz mouse önerebilir misiniz? Büyük olmazsa sevinirim küçük-orta boy benim için yeterli. Aklımda Logitech G PRO X Superlight 2 var, sizce nasıldır?

Bana göre alınmaz bir mouse
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse orta ise üzmez
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse bu da daha çok küçük ellere hitap ediyor.
Simetrik olarak bunlara bakabilirsin
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse hybrid olarak da buna bakabilirsin yine küçük ve orta eller için rahat mouse çok büyük değil.

Bana göre alınmaz bir mouse.
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse orta ise üzmez.
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse bu da daha çok küçük ellere hitap ediyor.
Simetrik olarak bunlara bakabilirsin.
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse hybrid olarak da buna bakabilirsin yine küçük ve orta eller için rahat mouse çok büyük değil.

O ürünleri açarsan sorun çıksa bile iade değisim vb yapamıyorsun Razer Viper V3 Pro veya Logitech Superlight Pro al dedigin model.

O ürünleri açarsan sorun çıksa bile iade değisim vb yapamıyorsun Razer Viper V3 Pro veya Logitech Superlight Pro al dedigin model.

Güzel sallamışsın sadece beğenmezsen iade edemiyorsun sorun halinde kendim bile sorunlu bir üründe değişim aldım dediğiniz şeyleri yaşadınız mı?

Logitech G502 Lightspeed nasıldır hocam?

Hocam inanın para bu devirde para verilecek ürünler değiller.

Güzel sallamışsın sadece beğenmezsen iade edemiyorsun sorun halinde kendim bile sorunlu bir üründe değişim aldım dediğiniz şeyleri yaşadınız mı?

Bir arkadaşım yaşadı Wraith'in evox kulakligi calismadi ve iade degisim vb yapmadilar ayrica o butceye buyuk markalar ileride satarken vb daha avantajli.

Viper V3 Pro alabilirsin ama boyu büyük gelebilir DeathAdder V3 HyperSpeed öneriyorum kendim de kullaniyorjm şu an muthis fiyat performans mouse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı