6000 TL'ye Gigabyte 3050 Eagle alınır mı?

Bütçe
6000
Hayır alınmaz. 3050 gibi bir çöpe o parayı vereceğine git tuvalette kullan.
NVIDIA zorunlu mu, 2.el olur mu yoksa illaha sıfır mı?

Hayır alınmaz. 3050 gibi bir çöpe o parayı vereceğine git tuvalette kullan.
NVIDIA zorunlu mu, 2.el olur mu yoksa illaha sıfır mı?
Rx 6600 biraz aştı bütçemi asus dual serisi istiyorum aslında ve illaki sıfır evet

Soğutması nasıldır asus dual serisi kadar var mıdır pek arastırmadım bu marka ekran kartını

Rx 6600 biraz aştı bütçemi asus dual serisi istiyorum aslında ve illaki sıfır evet

Soğutması nasıldır asus dual serisi kadar var mıdır pek arastırmadım bu marka ekran kartını
İllaha ASUS Dual gibi bir şey almaya gerek yok. Sanki high-end GPU alacak gibi konuşuyorsunuz. Bu tarz GPU'larda 70 derecede takılmasına rağmen Sapphire Pulse bile yeter. Ha illaha orta-üst soğutma istiyorsanız duruma göre XFX, ASUS'tan bile başarılı. Yani o model alınır.

R5 5500 ASUS Prime B550M- klı sistem var. PCI 4.0 anakart.

Bu fiyata 3050 alınmaz, RX 6600 alın daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılaştırma yapabilirsiniz bu iki videodan.

Her türlü 6600 daha iyi sadece sapphire xfx gibi markalara pek hakim değilim ama bütçe yüzünden tercih edicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…