6000 TL'ye GIGABYTE GS27QC alınır mı?

Bütçe
5500 TL

khalyy

Hectopat
Yer
İstanbul
Monitör
GIGABYTE GS27QC
Son düzenleyen: Moderatör:
Aoc monitör almıştım. Bugün iade edip konudaki monitörü alıcam. Alan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi? Ona göre siparişi iptal edeyim.

AOC monitör almıştım. Bugün iade edip konudaki monitörü alacağım. Alan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi? Ona göre siparişi iptal edeyim.

Hocam eğer alırsanız geldikten sonra yorumlarınızı bekliyorum bende alırım duruma göre. (indirim biter büyük ihtimal ama)

Parlaklığı OLED seviyesinde, oldukça kötü. Renk gamutu kötü. Hız olarak berbat. Kontrast oranı 5000:1 ile VA ortalamasından bile iyi. Alınmaz.

Onun yerine bu daha mantıklı. En azından aşırı ghosting yok. Renk gamutu, parlaklık ve kontrast bakımından iyi.

İPS olarak da H27T22C alabilirsin. Başka da güvenilir marka iyi ürün yok bu bütçede. Dandik marka ama ölçüm değerleri iyi bir model arıyorsan james donkey epic q40 al. Renk gamutu yüksek, hız iyi, parlaklık orta ve panel kalitesi iyi. Ha markaya güvenmezsen anlarım, bende güvenmiyorum çünkü. Bütçe çok kısıtlı gözüktüğü için olan seçenekleri paylaştım.

Hocam senin yazdıklarından sonra siparişi iptal ettim. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Ben iade ettiğim monitör AOC C24G42e buydu. 24 inc küçük geldi diye iade etmiştim.
Hocam son karar olarak agon iyi midir sizce? Ben Curved monitör arıyordumda belli ki bulamayacağım. Mademki Curved olmayacak bari diğer konularda iyi olsun istiyorum.

Bu bütçede Curved unutun. Curved için VA almanız lazım, ghosting sorunlu olmayan VA monitörlerde pahalı. H27t22c alabilirsin.

3060 laptop için 2k monitör önermem. İleride yükseltecekse olur. AOC AG275QXN görüntü kalitesi olarak iyi, hız olarak da kabul edilebilir bir ghosting performansına sahip.

3060 laptop için 2k monitör önermem. İleride yükseltecekse olur. AOC AG275QXN görüntü kalitesi olarak iyi, hız olarak da kabul edilebilir bir ghosting performansına sahip.
Çok yükselteceğini sanmıyorum hocam, hatırı sayılır bir süre daha aynı laptop ile devam edecektir. 3060 ile 2k oynayamayacağı için 6k bütçede FHD önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…