6000 TL'ye GTX 1060 ve 16 GB RAM'lı Sistem Toplama

Sistemin geleceğe dönük olması için 8. Nesil olarak toplanması gerek ayrıca 1080 koymuşsunuz fakat kişinin 2k' lık monitörü olduğunu nereden biliyorsunuz. Ve yayın vs yapılacağı için ryzen kullanılması gerek.

Yayın için sadece Ryzen işlemci mi kullanılıyor ?

Geleceğe dönük olmasından kastınız nedir? O kullanacağı işlemci en az 6 sene götürür. Videolarda da gayet iyi işler. Kaldı ki GTX 1080 işlemciye çok da yük bindirmeyeceği için sorunsuz bir şekilde yayın yapar. İlla son nesil olması gerekmiyor yani. Kapitalizmin esiri olmuşsunuz, sanarsın 10 senelik bir teknoloji Kaby Lake. 2K monitör olayına gelirsek, kişi monitörünün ne olduğunu söylememiş. 6000 TL'lik bir sisteme en güçlü ekran kartını koymaya çalıştım. Bu sistemi alsa bu kişi en az 7 sene sorunsuz kullanacaktır.

Son düzenleme:
İntel işlemci sadece yayın yapmak için mi kullanılıyor ?

Hayır efendim intel genelde oyunlarda daha fazla fps verir çekirdekleri daha işlevli olduğu için fakat amd ryzen' de çoklu çekirdek olduğu için yayın video çekme ekran çekme gibi işlemleri intel' e nazaran çok daha iyi yapar çünkü her çekirdek bir işle uğraşır bu yüzden size amd ryzen gerek.

Peki ben size soruyorum 6 yıl sonra anakartı ve işlemciyi değiştireceksin kim bilir dolar ne kadar olur bu yüzden kullanıcı biraz daha para harcayacak . Ayrıca işlemci öneriniz çok yalnış amd ryzen varken intel seçmek kişi yayın yapacağı için çoklu çekirdek performansında ryzen öndedir. Birde size soruyorum 5500 tl lik ekran kartı neden 3000 tl ' ye satılıyor gtx 1070 daha pahalı bulk ekran kartı desek bulk ekran kartında aksesuar fiyatları 2500 tl etmez .

Son düzenleme:
Koyduğunuz model Bulk ama hocam kutusuz gelecek ekran kartı.

Paketlenme açısından endişe ettiğim için söyledim fiyattan dolayı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…