6000 TL'ye hangi konsol alınmalı?

Erennk

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4500-6000TL arası bir bütçem var 2. el de alabilirim bu fiyata en iyi ne alabilirim? PlayStation pek fazla düşünmüyorum.

Eğer bilgisayar önerirseniz bütçem 8000TL olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 4500-6000TL arası bir bütçem var 2. el de alabilirim bu fiyata en iyi ne alabilirim? PlayStation pek fazla düşünmüyorum.

Eğer PS özel oyunlarını oynamak istersen 2. el PS4 Slim+ PS Plus Deluxe ile neredeyse tüm PS4 özel oyunlarını bitirebilir ve sonrasında satıp Series S'e geçebilirsin.

Bu fiyata xbox series s var.

Güzel fiyat ama 2. elde alınabilir hem üstüne para kalır başka şeylere harcayabilirsin.

Eğer PS özel oyunlarını oynamak istersen 2. el PS4 Slim+ PS Plus Deluxe ile neredeyse tüm PS4 özel oyunlarını bitirebilir ve sonrasında satıp Series S'e geçebilirsin.
normal ps4 mü daha güçlü ps4 slim mi

one x de mantıklı geldi bana 1tb hafıza ile

Normal PS4 mü daha güçlü PS4 Slim mi?

One X de mantıklı geldi bana 1TB hafıza ile

PlayStation alacaksan paraya kıyacaksın oyunlar için, Xbox'ta Game Pass alırsın derdin olmaz yine de sen bilirsin.

Elinizde sistem var mı? Sadece ekran kartı ile birşey yapılmaz.
elimde sistem var bunu 3000tlye satarsam elimde yaklaşık 8000tl olacak bilgisayar toplamak yerine konsol alırsam elimde 6000tl civarı bir para olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…