6000 TL'ye iş için mouse önerisi

Bütçe
6000
Merhaba,

Sadece işte kullanmak için bir kablosuz, şarjı uzun giden bir mouse arıyorum. Kendi bilgisayarımda glorius model ı kullanıyorum, şeklinden dolayı rahat ediyorum.
Geçmişte birçok mouse kullandım, G102/305, G502, CM MM540, DeathAdder v2, PulseFire Haste, bunlar arasında belirttiğim gibi en rahat ettiğim modeli oldu, G502 ve model ı'da olan başparmak desteği yüzünden rahat ediyorum. Logitech'lerde hep çift tıklama sorunu yaşadım, MX Master 3S'de optik switch kullanılmıyor, o yüzden olumlu bakmıyorum, ayrıca dahili hafızası bulunmuyor, programa mecbur kılıyor. Dikey mouse düşüncem de bulunmuyor bunu da belirtmek isterim.
Türkiye'den alabileceğim mouse önerebilir misiniz?

Teşekkürler.

Hocam sadece iş için neden 6000 lira mouse bütçesi ayırıyorsunuz? Ofis mouse için 6000 lira fazla değil mi sonuçta yüksek kalite sensör ve anakarta sahip olmaları gerekmiyor. Sadece şarj ve kablosuz olması için mi 6000 lira veriyorsunuz. Yanlış anlamayın sadece fazla geldiği için merak ediyorum.

Logitech M720 Triathlon önerebilirim, M650 versionunu kullanıyorum iş olarak gayet iyi, M720 biraz daha büyük gelişmiş hali şarjları uzun gidiyor M650 de sessiz tıklama var çok rahat ayrıca scrollun hızlı da çalışabilmesi gayet işe yarıyor, Razer vs yerine bunu önerebilirim (normalde Razer ekipman kullanmayı tavsiye ederim ama iş konusunda bu modeller iyi)

Oyuna harcadığım zamandan daha çoğu çalışarak geçiyor. Kalite olacak ve rahat edeceksem bu miktarda bir para harcama hazırım.
M720'e bakacağım, açıkcası Razer son tercihim olur, usb takıldığı anda program yüklüyordu son aldığım Razer mouse.
2 senedir MX Master 3S kullanıyorum. Optik switch vs hiç farketmiyor. Gayet canavar gibi kullanmaya devam.
Onboard hafızasının olmaması kötü, bazen domain yönetimli bilgisayarda çalışmam gerekebiliyor. Logi Option'u yüklettirmeye çalışmayı istemiyorum. Onun dışında logitechin yazılımında debounce ayarı var mı diye bir kontrol edeceğim, belki Mx Master 3s'i seçebilirim eğer varsa.

Razer programını ben format atarken daha yüklediğini görmüştüm tuhaf bir program (Windows yükleniyor yazısı varken çıktı program), Logitech de yüklüyor ama isteğe bağlı olması lazım.

Hocam Switch'ler gaming fareler gibi değil, hem aşırı sessiz hem de gaming olayı işin içine girmediği için debounce gibi bir şeyin varlığına hiç şahit olmadım. 8000 DPI gayet iyi diyebilirim bir çalışma faresi için. Ergonomik olarka kullanımını zaten kanıtlamış bir ürün. Sabahtan akşama kadar kullandığım için kendim kaydırmaz kapladım, skatezlerini de sökmeden direkt üstüne Dot PFTE skatez koydum. Sürtünmeyi azaltarak çok daha rahat bir kullanımım var. Hatta Glorious Elements ICE mousepad ile çok keyif alıyorum kullanırken. Hatta Carpio G2.0 bilek desteğim de var. Onunla da gayet uyumlu ve rahat hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…