E EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.282 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Bugün 00:26 #21 markosben dedi: Wraith aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.152 Makaleler 2 Çözümler 2 Bugün 00:27 #22 EmirHene dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Valorant da şu an Logitech G305 kullanıyorum acaba çok fark yaratır mı yeni mouse.
EmirHene dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Valorant da şu an Logitech G305 kullanıyorum acaba çok fark yaratır mı yeni mouse.
R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.501 Makaleler 2 Çözümler 150 Yer İstanbul Bugün 00:27 #23 markosben dedi: Teşekkür ederim. Valorant da şu an Logitech G305 kullanıyorum acaba çok fark yaratır mı yeni mouse. Genişletmek için tıkla... Uçurum gibi fark yaratacak emin ol
markosben dedi: Teşekkür ederim. Valorant da şu an Logitech G305 kullanıyorum acaba çok fark yaratır mı yeni mouse. Genişletmek için tıkla... Uçurum gibi fark yaratacak emin ol
focevher Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.438 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:27 #24 markosben dedi: Wraith aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam hayırlı olsun en iyisini yaptınız.
markosben dedi: Wraith aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam hayırlı olsun en iyisini yaptınız.
E EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.282 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Bugün 00:28 #25 markosben dedi: Teşekkür ederim. Valorant da şu an Logitech G305 kullanıyorum acaba çok fark yaratır mı yeni mouse. Genişletmek için tıkla... Öyle böyle yaratmayacak, bende AJ159 Pro'dan MCHOSE L7 ultraya geçiş yapıyorum, deneyimlerini yazarsan hoş olur
markosben dedi: Teşekkür ederim. Valorant da şu an Logitech G305 kullanıyorum acaba çok fark yaratır mı yeni mouse. Genişletmek için tıkla... Öyle böyle yaratmayacak, bende AJ159 Pro'dan MCHOSE L7 ultraya geçiş yapıyorum, deneyimlerini yazarsan hoş olur
M muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.523 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 00:28 #26 markosben dedi: Wraith aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Wraith sadece satıcı hocam mouse Wraith tarafından üretilmiyor.
markosben dedi: Wraith aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Wraith sadece satıcı hocam mouse Wraith tarafından üretilmiyor.
R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.501 Makaleler 2 Çözümler 150 Yer İstanbul Bugün 00:29 #27 muratscd dedi: Wraith sadece satıcı hocam mouse Wraith tarafından üretilmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu değerli bilgiyi bize aktardığınız için teşekkür ederiz.
muratscd dedi: Wraith sadece satıcı hocam mouse Wraith tarafından üretilmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu değerli bilgiyi bize aktardığınız için teşekkür ederiz.
E Efe KIPKINER Hectopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 1.128 Çözümler 6 Bugün 00:29 #28 focevher dedi: Hocam başparmağın olduğu yan yerde bir kesin sararma var gibi ama. Ek olarak hocam sizde sararma olmadı diye alacak arkadaşta olmama gibi bir garantisi var Reddit'e yazarsanız tonla sararma dökülme problemi dolu. Millet artık boyatıyor kasasını sararmadan. Genişletmek için tıkla... Dostum her mousede belli sorunlar olur, bu kullanıcıdan kaynaklanan problemde olabilir. Ben aktif olarak kullanan birisi olarak yorumda bulunuyorum. Dosya Ekleri 20251223_002638.jpg 98,4 KB · Görüntüleme: 12 20251223_002628.jpg 67,3 KB · Görüntüleme: 13
focevher dedi: Hocam başparmağın olduğu yan yerde bir kesin sararma var gibi ama. Ek olarak hocam sizde sararma olmadı diye alacak arkadaşta olmama gibi bir garantisi var Reddit'e yazarsanız tonla sararma dökülme problemi dolu. Millet artık boyatıyor kasasını sararmadan. Genişletmek için tıkla... Dostum her mousede belli sorunlar olur, bu kullanıcıdan kaynaklanan problemde olabilir. Ben aktif olarak kullanan birisi olarak yorumda bulunuyorum.
M muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.523 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 00:33 #29 roxy1881 dedi: Bu değerli bilgiyi bize aktardığınız için teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Roxy.
roxy1881 dedi: Bu değerli bilgiyi bize aktardığınız için teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Roxy.
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.152 Makaleler 2 Çözümler 2 Bugün 00:40 #30 roxy1881 dedi: Uçurum gibi fark yaratacak emin ol Genişletmek için tıkla... EmirHene dedi: Öyle böyle yaratmayacak, bende AJ159 Pro'dan MCHOSE L7 ultraya geçiş yapıyorum, deneyimlerini yazarsan hoş olur Genişletmek için tıkla... Deneyimleyip dönüş yaparım. Bende açıkçası merak ediyorum ilk kez bu kadar pahalı mouse aldım.
roxy1881 dedi: Uçurum gibi fark yaratacak emin ol Genişletmek için tıkla... EmirHene dedi: Öyle böyle yaratmayacak, bende AJ159 Pro'dan MCHOSE L7 ultraya geçiş yapıyorum, deneyimlerini yazarsan hoş olur Genişletmek için tıkla... Deneyimleyip dönüş yaparım. Bende açıkçası merak ediyorum ilk kez bu kadar pahalı mouse aldım.