Daha fazla
Merhaba, 6000 TL'ye kadar monitör almak istiyorum. Çoğunlukla dizi ve video izlemek için kullanacağım. Ara sıra Valorant ve CS:GO oynuyorum. Yükseklik ayarı bulunursa iyi olur. Bütçem dahilinde forumda gezerken karşılaştığım monitörler;
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
www.vatanbilgisayar.com
Bu monitörlerden hangisini almalıyım veya bu monitörler haricinde başka hangi marka, model monitörü önerirsiniz.
@Sad Frog hocam çoğu konuda sizin yorumlarınızla karşılaştım. Siz de yardımcı olursanız sevinirim.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu monitörlerden hangisini almalıyım veya bu monitörler haricinde başka hangi marka, model monitörü önerirsiniz.
@Sad Frog hocam çoğu konuda sizin yorumlarınızla karşılaştım. Siz de yardımcı olursanız sevinirim.