6000 TL'ye kadar motor kaskı önerisi

1reNN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 125CC motor almayı düşünüyorum. yarın direksiyon sınavım var. Ama şimdiden bir kask almak istiyorum. 125CC için öneriniz nedir? bütçe 5-6 bin arası olabilir. görünüşü de önemli koruması da. teşekkür ederim.

CC ile kaskın pek alakası yok. LS2 markasının alt kasklarına bulaşma, o paraya alabileceğin en mantıklı kasklar MT serisinin kaskları. Targo, Revenge2 olabilir. Güneş gözlüklü kask kesinlikle alma.

Artı olarak scorpion marka kasklara da bakabilirsin.

Son düzenleme:
LS2 kaska neden bulaşmamalıyım hocam piyasada hep onları görüyorum bilmediğimden soruyorum.

LS2 kaska neden bulaşmamalıyım hocam piyasada hep onları görüyorum bilmediğimden soruyorum.
Aşırı dandik. Yoğurt kovası ile daha fazla güvenlik sağlarsın öyle söyliyim. Artı olarak sıfır konfor içi rahat değil ve sürekli rüzgar sesi alır.

Aşırı dandik. Yoğurt kovası ile daha fazla güvenlik sağlarsın öyle söyleyeyim. Artı olarak sıfır konfor içi rahat değil ve sürekli rüzgar sesi alır.

Hocam bende 16 ya girince bir motor alacağım LS2 stream2leri önermişler hep. LS2 markasının alt kaskları demişsiniz bu kask ta aynı şekil dandik mi?

Hocam bende 16 ya girince bir motor alacağım LS2 stream2leri önermişler hep. LS2 markasının alt kaskları demişsiniz bu kask ta aynı şekil dandik mi?
Tam bilgim yok fakat fiyatına baktığımda muhtemelen evet alt seviye bir kask. Ekipmana sağlam bütçe ayırın bana kalırsa en az karbon koruması olan bir kask tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…