6000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
6000

krmcn43

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Şu an kullandığım telefon iPhone 6. 4 senedir kullanıyorum. 1 ay önce kırıldı. 6000 TL bütçem var baktığım telefonlar:

iPhone 8Plus 128 GB.
iPhone SE2020 128.
Samsung Galaxy S10+

Eğer sizinde önerebileceğiniz telefonlar nelerdir? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sizin beklentiniz nedir?
Yani büyük ekran mı kullanabiliyorsunuz yoksa küçük ekran mı?
Yeniden Iphone devam mı etmek istiyosunuz yoksa androide merakınız var mı?
Güncelleme desteği ne kadar önemli sizin için?
Biraz daha açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.

Yeniden iPhone devam mı etmek istiyosunuz yoksa Android'e merakınız var mı?

Açıkçası Apple'a devam etmek istiyorum. Büyük telefon merakımda var beni S10+ da cezbeden tarafı kamerası ekranı ve batarya büyüklüğü bir taraftan da IOS'a devam etmek istiyorum çok arada kaldım.
Yeniden Iphone devam mı etmek istiyosunuz yoksa androide merakınız var mı?
açıkçası büyük ekran merakım var evet.Bir tarafım iOS a devam etmek istiyor ama s10+ ın beni cezbeden tarafı ekran ppi si kameraları ve batarya büyüklüğü.

Batarya-Ekran ikilisi için en iyi seçenek S10+.
Performans ve güncelleme desteği için en iyi seçenek SE 2020.
Büyük ekran iphone kullanmak istiyorsanız Iphone 8 Plus alabilirsiniz.
Sizin yerinizde olsa S10+ alıp yeni bir maceraya açılırım.

iPhone'dan devam edin bence hazır zaten alışkınsınız eğer yüksek performans istiyorsanız SE 2020 alın ama daha iyi batarya ve büyük ekran istiyorsanız da 8+ alın. Ben olsaydım 8+ alırdım.
ya tabiki 8plus ın avantajı büyük ekran 401 ppi ve çift kamera beni cezbeden noktaları. ama ne kadar daha güncelleme alır o yönden de korkularım var.
Batarya-Ekran ikilisi için en iyi seçenek S10+.
Performans ve güncelleme desteği için en iyi seçenek SE 2020.
Büyük ekran iphone kullanmak istiyorsanız Iphone 8 Plus alabilirsiniz.
Sizin yerinizde olsa S10+ alıp yeni bir maceraya açılırım.
yani daha önce kullandığım android telefonlar galaxy ice ve s5mini oldu.Özgürlükler konusunda evet samsung her zaman öne çıkıyor. ama biraz eledim gibi duruyor s10+ 8plus ve se arasında gidip gelmekteyim.Ama şu da olabilir xr ın eğer bu devam eden dolar kuru dahada artmazsa ve düşüş yaşanırsa xr da tercihilerim arasına girecektir.

ya tabiki 8plus ın avantajı büyük ekran 401 ppi ve çift kamera beni cezbeden noktaları. ama ne kadar daha güncelleme alır o yönden de korkularım var.

yani daha önce kullandığım android telefonlar galaxy ice ve s5mini oldu.Özgürlükler konusunda evet samsung her zaman öne çıkıyor. ama biraz eledim gibi duruyor s10+ 8plus ve se arasında gidip gelmekteyim.Ama şu da olabilir xr ın eğer bu devam eden dolar kuru dahada artmazsa ve düşüş yaşanırsa xr da tercihilerim arasına girecektir.
Hocam eğer güncelleme almamasından korkuyorsanız, SE 2020 en az 6, 8+ da 4 sene daha alır. Şu 2 incelemeyide izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı