6000 TL'ye Kasa Toplama

Hamosi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum. Artık bütçe de tamam. En son şu 2 sisteme karar verdim hangisi sizce?

Bitanesi bu amd tabanlı sistem:

Diğeri intel tabanlı sistem:

Sistemler hayali felan değildir kesinlikle .. Bir kere diziyoruz iyice araştırıp dizelim..

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sistem'de Ram'i 8GB Ve Ekran Kartını Abartmıssın . 2. sistem'de Aynısı, Bence ekran kartını ve ram'i düşürmelisin ,Bütçene daha yararı olur. Ram'i düşürmesende ekran kartını gerçekten düşürmelisin.Bütçene daha yararlı olur.Ama oyun için alıyorsan AMD , İş yapmak için alıyorsan intel almanı tercih ederim.

Bana göre İntel sistem daha iyi ama sen iyice araştır biraz bekle birazdan yorumlar gelir.

Hepsi kötü. Bütçeni belirtir misin? Biz toplayalım.

Oyun için alıyorum kardeşim. Ekran kartını ileriye dönük düşünüyorum. Aslında o yüzden ona fazla bütçe ayırdım almışken tam olsun dedim.

Aha Oğulcan Erişti abi geldiyse iş tamamdır.Sen hiç endişelenme senin için en iyisini toplar.

Soruma cevap verirsen sevinirim. Bütçe ne kadar?

Aha Oğulcan Erişti abi geldiyse iş tamamdır.Sen hiç endişelenme senin için en iyisini toplar.
Deadburn 1055 t de overclok yapmayı biliyormusun kardeşim bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…