Mouse olarak Cobra Pro tavsiye ediyorum. Kablolu kablosuz kullanabilirsiniz ben de kullanıyorum çok güzel mousedur 5-6 ay önce çıktı yeni bir mouse zaten mouse hakkında şikayet ettiğim bir şey yok.
En ucuz Razer Cobra Pro RZ01-04660100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra Pro RZ01-04660100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.030,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye olarak bu ikisine bakabilirsiniz:
Ajazz AK992 mechanical keyboard maintains function keys and also included a separate volume knob. The gasket structure and PC plate provide a soft typing experience. and it with Ajazz custom switches. Switches are factory pre-lubricated for smooth travel straight out of the box. Ajazz AK992...
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard all switches are pre-lubricated before leaving the factory. AK992 supports full-key hot-swappable sockets that are compatible with 3/5pin switches. With 400mAh battery, 99 key and one knob design. Dynamic RGB backlight.
Fakat eğer aynı marka olmasını istiyorsanız Blackwidow V4 X bakabilirsiniz. Blackwidow V3'de bilek desteği var fakat mıknatıslı olmadığı için bir işe yaramaz. Hem zaten galiba piyasada Blackwidow V3 artık satılmıyor TKL'si satılıyor onda da bilek desteği yok zaten.
En ucuz Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.039,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!