F fatihm00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #1 Aklımda iki adet koltuk var: XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah - XPrime XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah ve Tüm XPrime Oyuncu Koltuklarını Hemen Şimdi Resmi Web Sitesinde İnceleyin! xprime.com.tr Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu 5400-GT + Moleküler Smart Sünger Teknolojisi ile Türkiye'nin En İyi Fiyat Performans Oyuncu Koltuğudur! xprime.com.tr İkisinden biri alınır mı? Bütçem 6000TL olacak şekilde önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
Aklımda iki adet koltuk var: XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah - XPrime XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah ve Tüm XPrime Oyuncu Koltuklarını Hemen Şimdi Resmi Web Sitesinde İnceleyin! xprime.com.tr Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu 5400-GT + Moleküler Smart Sünger Teknolojisi ile Türkiye'nin En İyi Fiyat Performans Oyuncu Koltuğudur! xprime.com.tr İkisinden biri alınır mı? Bütçem 6000TL olacak şekilde önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 625 Çözümler 4 26 Ekim 2024 #2 Fab hakkında ne düşünüyorsun atmadığına göre beğenmemişsin sanırım
F fatihm00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #3 swxlvr dedi: Fab hakkında ne düşünüyorsun atmadığına göre beğenmemişsin sanırım Genişletmek için tıkla... Koltuklar hakkında pek bir bilgim yok ama attıklarımdan 1500TL daha fazla değecek bir fark var mı bilmiyorum. Bunların fiyatı hoşuma gitti.
swxlvr dedi: Fab hakkında ne düşünüyorsun atmadığına göre beğenmemişsin sanırım Genişletmek için tıkla... Koltuklar hakkında pek bir bilgim yok ama attıklarımdan 1500TL daha fazla değecek bir fark var mı bilmiyorum. Bunların fiyatı hoşuma gitti.
swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 625 Çözümler 4 26 Ekim 2024 #4 fatihm00 dedi: Koltuklar hakkında pek bir bilgim yok ama attıklarımdan 1500TL daha fazla değecek bir fark var mı bilmiyorum. Bunların fiyatı hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... 6000'e almıştım ben
fatihm00 dedi: Koltuklar hakkında pek bir bilgim yok ama attıklarımdan 1500TL daha fazla değecek bir fark var mı bilmiyorum. Bunların fiyatı hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... 6000'e almıştım ben