Y yavuzbey15 Zeptopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Ekran kartlı bir şekilde 2. el toplamak istiyorum. Önerisi olan varsa buyursun. Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartlı bir şekilde 2. el toplamak istiyorum. Önerisi olan varsa buyursun. Şimdiden teşekkürler.
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 yavuzbey15 dedi: Ekran kartlı bir şekilde 2. el toplamak istiyorum. Önerisi olan varsa buyursun. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım rtx 2060'lı bir sistem satıyor bir sorayım geri dönüş yaparım.
yavuzbey15 dedi: Ekran kartlı bir şekilde 2. el toplamak istiyorum. Önerisi olan varsa buyursun. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım rtx 2060'lı bir sistem satıyor bir sorayım geri dönüş yaparım.
U Uzayda Yürüyen Femtopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 71 27 Şubat 2022 #3 yavuzbey15 dedi: Ekran kartlı bir şekilde 2. el toplamak istiyorum. Önerisi olan varsa buyursun. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam parça parça almak genelde zarar ettiriyor. Toplu şekilde satan birinden parçalarını beğendiğiniz bir sistem almak daha mantıklı olacaktır. O fiyatlara 2. el 1050 Ti bir sistem bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
yavuzbey15 dedi: Ekran kartlı bir şekilde 2. el toplamak istiyorum. Önerisi olan varsa buyursun. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam parça parça almak genelde zarar ettiriyor. Toplu şekilde satan birinden parçalarını beğendiğiniz bir sistem almak daha mantıklı olacaktır. O fiyatlara 2. el 1050 Ti bir sistem bulabilirsiniz diye düşünüyorum.