6000 TL'ye Monitörlü Intel Sistem Tavsiyesi

YusufKaan17

Kilopat
Başlıkta da yazdığı gibi yeni çıkacak oyunları oynayabilmek, güzel bir monitör istiyorum. En az 6 yıl idare etsin beni lütfen AMD'li sistem önermeyin.
Şimdiden bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. 1 haftadır araştırıyorum güzel bir bilgisayar bulamadım.

Not: Önerdiginiz bilgisayar satış noktalarından alabilecegim bilgisayar türünde olursa çok mutlu olurum. (İnternetten satış yapamıyorum da.)

İstedigim bilgisayar özelliklerinden üçü şudur toplama olsun yani hazır almak istemiyorum, SSD koyabilecegim ve sıvı soğutmalı bir bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni ne kadar arttırabilirsin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ssd'yi sonradan takacaksan 6400TL ye böyle birşey oluyor. İşlemciyi i3 yapmak istemedim.
Screenshot-2018-4-5 https www sinerji gen tr.png

Son düzenleme:
Monitörü çıkaracağım büyük ihtimal onu elimden gelen para ile alıcagım monitör harici olarak güncelliyorum en fazla bütçemi 6500 yapabiliyorum
Önerin İçin Teşekkür ederim
Tam istedigim bir sistem olmuş ama 2.80 ghz beni bozdu yanlış anlama lütfen tekrar teşekkür ederim
(Hayla öneriye açığım)

Bu sistem gayet uygun. Sadece eğer abartılı O.C yapmayacaksan veya hiç yapmayacaksan 250 liralık soğutucu alırsan yeterli gelir. En azından SATA yerine 250 GB M.2 SSD alırsın ondan artan parayla bu sisteme de o yakışır.

Önerileriniz için teşekkür ederim,bazı kısımlarda çok bilgili değilim,bir sorum olucak sizin önerdiğiniz bilgisayarları toplama konusunda en güzel satın alabileceğim yer veya toplayabileceğim uygun bir yer var mıdır? Vatan'dan almayı düşünüyorum sizce mantıklı mıdır?

Önerileriniz için teşekkür ederim,bazı kısımlarda çok bilgili değilim,bir sorum olucak sizin önerdiğiniz bilgisayarları toplama konusunda en güzel satın alabileceğim yer veya toplayabileceğim uygun bir yer var mıdır? Vatan'dan almayı düşünüyorum sizce mantıklı mıdır?

Tavsiye ettiğim yerden toplayabilirsiniz toplama sihirbazına özel indirimler mevcut vatandan bu fiyata bu parçalar ile çıkmanız imkansız..

2133 Destekli anakart tavsiye edip 2400 ram takılmasını bende tavsiye etmem cmk16gx4m-1 serisine bu anakart direk destek vermemektedir.
Forumda aynı yoruma bugün iki kere denk geldim. Şu anda en düşük anakart 2133-2933 arası çalışıyor. Bu sistemlerde ise 2133-4000 arası çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı