6000 TL'ye oyun için masaüstü bilgisayar önerisi

Monamina

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar kafaya koydum. Daha çok eski oyunlar için PES 2009-2012 arası ve FIFA da aynı (Extreme yamaları kuracağım bunlara) bir de Call of Duty 2, Call of Duty 4 Modern Warfare bir de GTA 4, GTA San Andreas ve onun gibi efsane eski oyunları oynamak için masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi marka alınmalı, bu oyunlara kaç GB ekran kartı yeterli olur, kaç GB RAM yeterli olur? İlk kez bilgisayar alacağım o yüzden çok bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bütçem 4- 6 bin TL arasıdır.

Saydığınız oyunlar için bütçe fazla bence. İlk kez bilgisayar alacağın için toplamada vs. bilgisizsindir diye 2.el kısmını önermiyorum. Apu sistem önerebilirim. (Apu sistemlere baktım fakat o paralara 2.el kasa daha mantıklı.)

Bence bütçeyi biraz aşıp bunu alabilirsin. Popüler oyunları oynayabilirsin.

Her zaman ki tavsiyem 2.el kasa. Hepsinden daha uyguna geliyor.

Bu bütçeye anca 2. el kasalara bakın hocam.

Bu bütçeye anca 2. el kasalara bakın hocam.
Hocam hiç bilgisayar kurmayi falan bilmiyorum kasasıyla bitse keşke monitör , klavye, mause, hoparlör var daha . Letgodan sahibindenden filan alsam nasıl olur.

Trendyolda baktım hazır satıyorlar kasa, monitör diğer araç gereçleri. Oralardan alsam olurmu. Peki bu oyunlar için kaç gb ekran kartı kaç gb ram yeterli olur.

Saydığınız oyunlar düşük sistem olarak adlandırılan sistemlerde oynanabilir. E8200, GTX660 ve 4 GB RAM ile saydığınız oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Sahibinden.com'dan monitör dahil sistem araştırın. Mouse ve klavye daha ucuza bilgisayarcılardan alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…