6000 TL'ye oyuncu koltuk önerisi

pavidak

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 6000 TL oyuncu koltuğu almak istiyorum. İnternet baktım ama çok çeşit var karar veremedim, o yüzden buraya konu açmaya karar verdim.

Bu hawkı'ı 2 yıldan fazla kullanabilen görmedim.

Uzun süreli vakit geçiriyorsanız ve bel sırt ağrıları gibi de problemleriniz var ise seduna thunder pro tavsiye ederim

Bu hawkı'ı 2 yıldan fazla kullanabilen görmedim.
Bende kullanıyorum, yağlamama rağmen gacur gucur ediyor. Kolçakları da inanılmaz dandik, acayip sallanıyorlar. Ama genel olarak koltuk rahat.

Bende kullanıyorum, yağlamama rağmen gacur gucur ediyor. Kolçakları da inanılmaz dandik, acayip sallanıyorlar. Ama genel olarak koltuk rahat.
Benim kolçaklarda sıkıntı yok, her şeyi sağlam hocam. Hawk'ın genel sorunu sadece ses diye düşünüyorum. Düzgün kullanıldığı sürece.

Uzun süreli vakit geçiriyorsanız ve bel sırt ağrıları gibi de problemleriniz var ise seduna thunder pro tavsiye ederim
Siz bu koltuğu kullandınız mı maksimum 6K bütçem var ama seduna da aklımı çeliyor.

2k cebimde kalsa da fena olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…