6000 TL'ye oyuncu koltuk önerisi

Siz bu koltuğu kullandınız mı maksimum 6K bütçem var ama seduna da aklımı çeliyor.

2k cebimde kalsa da fena olmaz.
Ben xdrive sancak modelini sonra hawk fab modelini şuanda güncel olarak seduna thunder pro ofis koltuğunu kullanıyorum . Seduna ofis koltuğu daha ergonomik ve rahat hawk da tercih edilebilir ama uzun süreli oturmada yorabiliyor xdrive modelleri deri olduğu için uzun ömürlü olmuyor bakımı zor oluyor ve yaz aylarında çok ağır kokular yayıyor etrafa hem derinin hem terinin kokusuyla karışık ağır bi koku çıkıyor

Ben xdrive sancak modelini sonra hawk fab modelini şuanda güncel olarak seduna thunder pro ofis koltuğunu kullanıyorum . Seduna ofis koltuğu daha ergonomik ve rahat hawk da tercih edilebilir ama uzun süreli oturmada yorabiliyor xdrive modelleri deri olduğu için uzun ömürlü olmuyor bakımı zor oluyor ve yaz aylarında çok ağır kokular yayıyor etrafa hem derinin hem terinin kokusuyla karışık ağır bi koku çıkıyor
Artık bu yorumdan sonra seduna almalıyım diye düşündüm hocam ya hem daha uygun hem rahat mis

Ben xDrive sancak modelini sonra Hawk Fab modelini şu anda güncel olarak seduna thunder Pro ofis koltuğunu kullanıyorum. Seduna ofis koltuğu daha ergonomik ve rahat Hawk da tercih edilebilir ama uzun süreli oturmada yorabiliyor xDrive modelleri deri olduğu için uzun ömürlü olmuyor bakımı zor oluyor ve yaz aylarında çok ağır kokular yayıyor etrafa hem derinin hem terinin kokusuyla karışık ağır bir koku çıkıyor.

Hangisi almamı tercih edersiniz.

Benim kilo 90 boy 185
1717677794226.jpeg

Tavsiye edebilirim ergonomik rahat ben 180 100kg yim herhangi bi sorun yaşamadım gayet rahat seduna thunder pro model ismi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı