Başlıkta yazdığım gibi 6000 TL bütçem var kasa için. Hangi kasa sizce daha mantıklı ya da başka önerisi olan var mı?
[Dota2 (en çok), CS:GO, R6, TF2 vb.] oyunları orta ayarlarda kasmadan rahat oynasam yeter. Yüksek ayarlarda gözüm yok, rahat oynayabileyim yeter. Yüksek grafiklere pek önem veren birisi değilim.
Diğer sorum ise ben bu bilgisayarı alsam 1 yıl kullandıktan sonra yaklaşık 2 yıl kullanmazsam herhangi bir sorun çıkar mı? (Eskime, tekrar açınca çalışmama, kasma vb. sorunlar) (Polislik okumak istiyorum, zorunlu yatılı 2 yıl.)
Toplama PC yerine biraz hazıra kaçıyorum parçaları takarken bir hata yaparım bir daha boşuna masrafa girmek istemem deneyimim pek yok bu konuda o yüzden hazır almayı düşünüyorum az önce yeni bir konu açtım oradaki PC hakkında ne düşünüyorsunuz?
Toplama PC yerine biraz hazıra kaçıyorum parçaları takarken bir hata yaparım bir daha boşuna masrafa girmek istemem deneyimim pek yok bu konuda o yüzden hazır almayı düşünüyorum az önce yeni bir konu açtım oradaki PC hakkında ne düşünüyorsunuz?