6000 TL'ye Sistem Toplama

Ahmet3535

Decapat
7 bin lira bütçe koymuştum önceden ancak 1 milyar bütçe düşürmek zorunda kaldım. Ama çok zorlarsam 7 de olabilir. Kasa da MSI anakart muhakkak kullanmam gerekiyor. Çünkü Wi-Fi özelliği diğer özellikleri beni cezbediyor.

Ve de kasada bol bol RGB aydınlatma olursa çok güzel olur. Çünkü bir kasayı her zaman toplamak mümkün olmuyor maddi şartlardan dolayı bende ilk defa bu tarz bir işe girişeceğim. Olmuşken hem uzun ömürlü hem de güzel bir görüntüye sahip olmasını istiyorum. Misal verecek olursak oynayacağım oyunlar;
  • Witcher 3,
  • Battlefield 1,
  • Mafia 3 vs vs.
Sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum.Herkese hayırlı akşamlar

Üzerine 350 lira daha koyabilirsen 1070 Ti'lı sistem alabilirsin hocam. Kasayı beğenmezsen sitenin modifiye seçeneğinden hoşuna gideni bütçene uygun ayarlayabilirsin.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.6GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Ama yok ekleyemem dersen o zaman şunu önerebilirim. Hemen açılan sayfada SSD ekleyip ve RAM'i 16 GB'a çıkardığın zaman 5.947,48 TL oluyor.

AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz, GTX1060 6GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Bütçenizi 200 TL aşıyor ama gayet iyi bir sistem.
jhkhnm.png

Kasa: Masterbox Lite 3.1 500W 80+ Usb3.0

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı