6000 TL'ye telefon önerisi

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Annem için yeni telefon bakıyorum ancak arayüzünü bildiğim markalardan çok fazla telefon bulamadım. Uzun ömürlü olsun(çok kullanan biri değil), şarj hızı minimum 18 W olsun, işlemci gücü orta seviyede olsun (örneğin. Helio G85), kamerası tatmin edici seviyede olsun, şarjı iyi dayansın. Bütçe maksimum 6500'e zorlanabilir ancak çok iyi fırsat olmadığı sürece 6000 olarak baz alalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Annem için yeni telefon bakıyorum ancak arayüzünü bildiğim markalardan çok fazla telefon bulamadım. Uzun ömürlü olsun(çok kullanan biri değil), şarj hızı minimum 18 W olsun, işlemci gücü orta seviyede olsun (örneğin. Helio G85), kamerası tatmin edici seviyede olsun, şarjı iyi dayansın. Bütçe maksimum 6500'e zorlanabilir ancak çok iyi fırsat olmadığı sürece 6000 olarak baz alalım.

Samsung Galaxy A04 64 GB hocam kendim kullanıyorum şu anlık bir sorun yok ben 5K ya almıştım​

Daha iyisi yok hocam.
Prime üyeleri için günün fırsatı: POCO C65 8 GB RAM 256 GB ROM cep telefonu, siyah Amazon.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı