6000 TL'ye Vatan'da alınacak bilgisayar önerisi

Bütçe
6000 TL

Charkue

Centipat
Arkadaşlar selam, lise 2 öğrencisiyim. Gerek dersler gerek oyun oynamak amaçlı bir bilgisayar almayı planlıyorum. Ne yazık ki ailem internetten alım-satım yapmaya güvenmediği için peşin bir şekilde Vatan'dan bilgisayar alacağım, 6000TL'ye ne önerebilirsiniz? Bu arada ilk başta Evkur'dan almayı düşünüyordum, fiyatları çok tuzlu gelince vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, lise 2 öğrencisiyim. Gerek dersler gerek oyun oynamak amaçlı bir bilgisayar almayı planlıyorum. Ne yazık ki ailem internetten alım-satım yapmaya güvenmediği için peşin bir şekilde Vatan'dan bilgisayar alacağım, 6000TL'ye ne önerebilirsiniz? Bu arada ilk başta Evkur'dan almayı düşünüyordum, fiyatları çok tuzlu gelince vazgeçtim.

Gözüme güzel gözüktü. İlerleyen zamanlarda sen de 3-5 bir şey yapıp yükseltme yaparsan fıstık gibi bilgisayar olur.

Gözüme güzel gözüktü. İlerleyen zamanlarda sen de 3-5 bir şey yapıp yükseltme yaparsan fıstık gibi bilgisayar olur.

Ailesi internetten alış verişe izin vermiyormuş. Okumadınız mı?
LENOVO IDEACENTRE 3 INTEL CORE İ5 10400 2.9GHZ 4GB 256GB SSD INTEL UHD 630 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da monitörsüz.
LENOVO IDEACENTRE 3 İ5 3.6GHZ 8GB 256GB SSD UHD630 WIN10 ve LENOVO 21.5" MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da monitörlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı