Crixbesa
Centipat
O fiyata bu özellikte bir bilgisayarı özellikle bu kur seviyesinde görebileceğimizi pek sanmıyorum. Bence alınabilir. Ama bu kadar paraya biraz güven vermesi gerek diye düşünüyorum. O güveni sarsanlar da:
- Rampage PSU. Aslında 80 Plus Bronze var ama markası güven vermiyor. Yani sisteme güç veren bir parçadan bahsediyoruz.
- Bir de 9400F işlemci. Bu arkadaşın online açık dünya veya normal açık dünya oyunlarında sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Oyun oynarken arka planda Chrome, Discord veya herhangi bir işlem yapan uygulama açık bırakıyorsanız bence 3600 daha sağlam bir tercih olur derim.
Sistemin parçalarını değiştirme şansım yok, tek tek alırsam sistem 7.500-8.000₺ civarına geliyor. İncehesap, İtopya vb. sitelerde minimum 7.500₺ aynı sistem. 6.000₺'ye böyle bir sistemi almak büyük şans gibi geliyor.
İnternet'de kullanan kişilere baktığımda yeni Rampage ürünlerin de sorun yaşayan pek kişi görmedim. Binlerce lira verip alınan PSU'lar'da da sorun yaşayanlar gördüm. Bu sanırım biraz şans işi.
Sistem beni 6 ay kadar idare etsin, yeni PSU ve iyi bir Soğutma alıcam işlemci için.