60000 TL laptop önerisi

Kanada'dan Kanada doları üzerinden yaklaşık 2500-3000 dolara kadar bir bütçem var. Bu bütçe için yurt dışından bir bilgisayar linki gönderir misiniz?
Hocam biz nereden bilelim kanadanin teknoloji mağazalarını. Siz bize link atın biz mağaza üzerinden model önerelim.

AMD'ye Intel alternatif ve paneli biraz daha iyi iki üründen birisini tercih edebilirsiniz. İlk üyelik sipariş vs 90-150$ indirim alabilirsiniz. Ucuz olan ürünün kargo süresi anlamsız şekilde uzun görünüyor.

@asagilikmahlukat kargo süresi, ürün durumu (çeviri hataları olabilir. Ürün belki 2.el olabilir lütfen dikkat edin), güvenilir mağaza hakkında bildim yok. VPN kullandığım halde Kanada Computer giremiyorum. Siz deneyin. Fiyatı aynı sayılır.

Ben bu ürünü tavsiye edebilirim. 17'3 panel. Tamamen metal kasa alt üst.( boyut ve metal olmasına karşı bence hafif bile sayılır)
GIGABYTE AORUS 17X - 17.3" 16:9 Thin Bezel QHD 2560x1440 240Hz - NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop GPU 12GB GDDR6 - Intel Core i9-13980HX - 16GB DDR5 RAM - 1TB SSD - Win11 Pro - Gaming Laptop - Newegg.com 3300 Kanada doları. Aynı ürün Amazon ABD 2200-2500$ arası indirim zamanı.
Eğer Aorus bilmiyorsanız biraz fikir verebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı