Bütçe
60000 ₺

Tarata

Decapat
Daha fazla  
Makine mühendisliğine gideceğim. Bu konumda hangi bileşenlerin ne derece iyi olması gerektiğini bilmiyorum bu konuda bilgilendirirseniz de memnun olurum.
Tahmini bütçe 60.000 ₺
Gamegaraj Slayer X7T-5060 C2 54.999 ₺
i7-14650HX 5060-8 GB 32 GB(2×16)/1TB 180Hz 2K+ 210W adaptör.
Gamegaraj Slayer X7T-5070 C2 62.499 ₺
i7-14650HX 5070-8 GB 32 GB(2×16)/1TB 180Hz 2K+ 210W adaptör.
Bulduğum en uygun ürün bu. Ön sparişte olan ürün hakkında pek bilgi bulamadım.
Gamegaraj Slayer R9TS2-5070 C1 69.449 ₺
R9-8940HX 5070-8 GB 32 GB(2×16)/1TB 300Hz 2K+ 250W adaptör (ekran gecikme değeri diğer 2 cihaza göre biraz daha iyi)
Bu ürün bütçemin çok üstünde ancak sayılar çok ilgi çekiciydi paylaşmak istedim.
GameGaraj son 1 yıldır duyduğum bir marka ve hakkında pek bilgim yok. Biraz firma hakkındaki yorumlarınız biraz da cihazların soğuma performansları hakkında tahmini düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Bütçeniz 5070 R9T modele yetiyorsa o cihaza yönelin. Kullanacağınız programlar belli değil fakat işlemci ve ekran kartının güçlü olmasında oldukça fayda var.

Magnezyum ve alüminyum alaşımlı genel olarak iyi bir kasaya sahip. Paneli ve donanımı mükemmel. Cihazın yan kenarlarında hava ızgarası yok, bu kasa için bir eksi özellik. Soğutma performansının pekte iyi olduğu söylenemez, 5060 versiyonunda GPU throttle sınırlarına gelmiş oyunlarda (oda sıcaklığınında etkisi olur). Anakartta sıcak çalışıyor. Onun dışında gayet güzel bir cihaz, mümkünse stant ile kullanın.

peki gamegaraj satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda sıkıntı yapar mı hocam. Yoksa asus tuf lenovo gibi cihazlara yöneleyim mi

Bütçeniz 5070 r9t modele yetiyorsa o cihaza yönelin. Kullanacağınız programlar belli değil fakat işlemci ve ekran kartının güçlü olmasında oldukça fayda var.

Magnezyum ve alüminyum alaşımlı genel olarak iyi bir kasaya sahip. Paneli ve donanımı mükemmel. Cihazın yan kenarlarında hava ızgarası yok, bu kasa için bir eksi özellik. Soğutma performansının pek de iyi olduğu söylenemez, 5060 versiyonunda GPU throttle sınırlarına gelmiş oyunlarda (oda sıcaklığınında etkisi olur). Anakartta sıcak çalışıyor. Onun dışında gayet güzel bir cihaz, mümkünse stant ile kullanın.

X5t olanı alacaktım hem Intel olmasından içime sinmedi gitti.
5060'lı r9t falan alayım desem bu saydiklariniz var ayrica 8 GB VRAM ile QHD ekran kullanmak istemiyorum o yüzden 5070 Ti'a çıktım ama bu sefer de böyle güçlü kombinasyonda kasa güven vermiyor throtte ve yan ızgara olmamasi sebebi ile.
Önerebileceğiniz adamakıllı bir model var mı?

peki gamegaraj satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda sıkıntı yapar mı hocam. Yoksa asus tuf lenovo gibi cihazlara yöneleyim mi
Türkiye'deki çoğu servis benzer, büyük bir sıkıntı yapacaklarını sanmam. O cihazlara yönelmeye gerek yok.

X5t olanı alacaktım hem Intel olmasından içime sinmedi gitti.
5060'lı r9t falan alayım desem bu saydiklariniz var ayrica 8 GB VRAM ile QHD ekran kullanmak istemiyorum o yüzden 5070 Ti'a çıktım ama bu sefer de böyle güçlü kombinasyonda kasa güven vermiyor throtte ve yan ızgara olmamasi sebebi ile.
Önerebileceğiniz adamakıllı bir model var mı?
Ben de soğutma sistemindeki olumsuz yorumları görerek tereddütte kaldım bu model için. 3D modeli. Ama donanım olarak mükemmel bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı