60000 TL sistem toplama

Bütçe
60000 TL

Minimize

Zeptopat
Daha fazla  
Bütçem 60000 TL. Kasayı ve depolama alanlarını aldım. Genelde oyun oynuyorum çok fazla işle alakalı şeylerle uğraşmıyorum.

NVIDIA ile başladığım için NVIDIA ile devam etmek daha mantıklı geliyor bana. Bir de AMD'nin driver sorunları çok.

Driver sorunu yok dostum şehir efsanesi o. Ayrıca sadece oyun oynayacaksanız AMD her türlü daha F/P olacaktır. Yine tercih sizin.

Driver sorunu yok dostum şehir efsanesi o. Ayrıca sadece oyun oynayacaksanız AMD her türlü daha F/P olacaktır. Yine tercih sizin.

DLSS gibi bir teknolojiden mahrum AMD. FSR o kadar iyi çalışmıyor. 5-6 sene sonra bile DLSS ile NVIDIA ekran kartları beni idare edebilecek iken AMD'nin edebileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

FSR 3.0'ı inceledin mi? DLSS ile neredeyse farkı yok. NVIDIA sadece teknolojide çok az daha iyi o kadar. Para sınırsız değilse AMD her türlü daha mantıklı. Ayrıca AMD'nin 7000 serisinde neredeyse her şey çözüme ulaştı bunu RX 7700 XT kullanan biri olarak söylüyorum. Geçen sene sorsanız NVIDIA derdim ancak şu an kesinlikle 4090 almayacaksan AMD tercihi daha mantıklı.

Yok arkadaşlar adam NVIDIA kullandığı için başka şey kullanmak istemiyor yani alışmış gibi bir şey bırakmak istemiyor hocam AMD sistem toplarsanız cidden NVIDIA'ya göre daha fazla FPS alacaksınız ama illaki NVIDIA istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz.

AMD'nin RTX performansı rezil. Aynı zamanda hem fg hem de upscaling anlamında NVIDIA çok daha iyi. Her şeyin dışında ileride bir gün PC'yi iş amaçlı kullanmak istersem NVIDIA gerekecek.

6000 ve 7000 serisinde yaşanan bir driver sorunu söyler misin bana?
Önceki serilerde yaşanan wattman sorunları bile beni şüphelendirmeye yetiyor. Garantiye gitmek istiyorum.

Hocam AMD hakkında hiçbir bilginiz yok. 5 yıl öncenin bilgilerini kullanıyorsunuz resmen. Yazılımı sürekli güncelleme alıyor ve hiçbir driver sorunu yok. FSR ile DLSS ise neredeyse aynı performansta çalışıyor. Sizin ne aldığınızın bana bir katkısı yok, sadece bilgilendiriyorum. Bu demek değil ki NVIDIA alınmaz. Tabii ki alınır ancak her alanda kısıtlı bütçeyle en iyi performansı AMD verir. İş için kullanmak istersem diyorsunuz mesela ne için kullanabilirsiniz?

Önceki serilerde yaşanan wattman sorunları bile beni şüphelendirmeye yetiyor. Garantiye gitmek istiyorum.

Öyle bir sorun yaşamanız mümkün değil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…