Direkt Technopat'ın RX 7900 XTX inceleme videosundan alıntı.
Ondan dolayı NVIDIA 3 trilyon dolarlık değeri sadece ekran kartlarından yakalarken AMD işlemci + ekran kartı piyasasında olmasına rağmen o kadar büyük değil.
Hocam beni çok güldürdünüz sizde çok gülün inşallah. Konuya dahil olmak istemedim ama NVIDIA'yı ve AMD'yi bilmeden NVIDIA'yı savunup AMD'yi kötülemeye çalışıyorsunuz attığınız videoda 4090 gibi bir kart Ray Tracing de DLSS açık halde 100 FPS alıyor şu an 7900XTX FSR kapalı halda programında Boost FPS ile onu bile geçebilir
Hocam NVIDIA istiyorsan sana NVIDIA'da önerilir ancak burada insanların sevdiği önemsediği şeyleri küçümsemenin küçük düşürmenin aşağılamanın bir anlamı yok.
AMD fanboyu falan değilim. Yanlış bildiklerini sana anlatmaya çalışıyorum ama kabullenmeye niyetin yok. İki markayıda yıllarca kullandım. Asıl NVIDIA fanatikleri olarak siz toksiksiniz. 5 yıl önceki hatayı hala yaşanıyormuş gibi lanse ediyorsun.
Dostum AMD kullanıp aşırı memnun olan biri olarak söylüyorum NVIDIA daha iyidir ama bütçe devreye girince her şey değişiyor burda aşırı fanboyluk yapıyorsun farkında değilsin.
Hocam NVIDIA istiyorsan sana NVIDIA'da önerilir ancak burada insanların sevdiği önemsediği şeyleri küçümsemenin küçük düşürmenin aşağılamanın bir anlamı yok.
Küçük de düşürmüyorum küçümsemiyorum da. Gerçekler bunlar bu kadar uzatmanın alemi yok. Zaten en başta dedim istemiyorum AMD ekran kartı diye uzata uzata buraya kadar getirdiler.
@Minimize kardeş adamlar öneriyor işte cahil cahil konuşma istersen sana yardımcı oluyorlar işte bütçene gelecek olursak RX 7900 sistem daha mantıklı olacaktır RTX 4090 için bütçen kısıtlı.
Küçük de düşürmüyorum küçümsemiyorum da. Gerçekler bunlar bu kadar uzatmanın alemi yok. Zaten en başta dedim istemiyorum AMD ekran kartı diye uzata uzata buraya kadar getirdiler.
Konuyu açtığın kısımda AMD ekran kartı istemiyorum diye yazdığın kısmı atar mısın? Ayrıca donanım arşivine AMD fanboy demişsin, değişik düşünüyorsun. Sana göre NVIDIA hariç hiçbir marka övülemez. En iyisi NVIDIA ve o hariç övülen bir marka olursa öven kişi fanboydur. Cidden böyle mi düşünüyorsun?