60000 TL sistem toplama

Bütçe
60000 TL
Küçük de düşürmüyorum küçümsemiyorum da. Gerçekler bunlar bu kadar uzatmanın alemi yok. Zaten en başta dedim istemiyorum AMD ekran kartı diye uzata uzata buraya kadar getirdiler.

İşte gerçek bunlar derken gerçeklerin farkında değilsin bundan bahsediyoruz sana illede AMD al demiyoruz ama gerçekte dediğin bütçede 4070 alırken karşısındaki kartı daha iyi olduğu için AMD öneriyoruz. Alıp almamak sana kalmış.

Hocam bu kadar gerilmenin alemi yok bence boş ver. AMD kullanıcısı AMD'yi önerir NVIDIA kullanıcısı NVIDIA'yı.

Küçük de düşürmüyorum küçümsemiyorum da. Gerçekler bunlar bu kadar uzatmanın alemi yok. Zaten en başta dedim istemiyorum AMD ekran kartı diye uzata uzata buraya kadar getirdiler.

Tamam dostum gerçekler bunlar evet herkes sana diyor ki.
Bu bütçede AMD sistem daha performanslı olur, saydığın sorunların hiçbirisi yok geride kaldı diyor sen toksiklik yapmaya devam ediyorsun. 6700XT kullanan birisi olarak driver sorunu geride kaldı FSR ve AMD Frame Gen çok başarılı teknolojiden mahrum değil sen tutturmuşsun AMD çöp AMD beceremiyor bizde haklı olarak senin aşırı toksikliğine tepki gösteriyoruz.

Kardeşim konuyu açtığın mesajdan bahsediyorum. O zaman 10 sayfa konuşalım en sonunda AMD tercih etmicem de. Orayı okuyarak yorum yapmadım + okumuş olsam bile amacım yanlışını düzeltmekti ancak sen direkt AMD rezillik diyerek saldırmayı tercih ettin.

Tamam kardeş siz bir şey önermeyin yeter

Hocam bu kadar gerilmenin alemi yok bence boş ver. AMD kullanıcısı AMD'yi önerir NVIDIA kullanıcısı NVIDIA'yı.

Hocam ikisinin de kullanıcısıyım ben, anlamadığı nokta o. Zannediyor ki sanki AMD alanlar sadece parasızlıktan alıyor. Ancak haklısınız daha uzatmaya gerek yok.

3. Mesaj bu kafayı yersin. Yanlışı düzeltmek diyor bir de istemiyorum kardeşim yok. FSR'ın bozuk görüntü kalitesiyle oyununu oyna benimle muhatap olma.

RTX performansında yerleri öpmesi cabası Radeon kartların.

3. Mesaj bu kafayı yersin. Yanlışı düzeltmek diyor bir de istemiyorum kardeşim yok. FSR'ın bozuk görüntü kalitesiyle oyununu oyna benimle muhatap olma.

Sen git DLSS'inle zaman öldürmeye başla.
Hayalini kurduğun kartlar elime kaç kere geçti haberin var mı? Herkese açık bir forumda mesaj yazıyorsun, herkes bir şey yazabilir. Bunu göze almıyorsan açmayacaksın konu.

NVIDIA seni parayla mı tuttu?

Hocam ikisinin de kullanıcısıyım ben, anlamadığı nokta o. Zannediyor ki sanki AMD alanlar sadece parasızlıktan alıyor. Ancak haklısınız daha uzatmaya gerek yok.

Hocam ofisimde NVIDIA Intel sistemim var yazılım ve grafik için kullanıyorum. Evimde AMD sistemim mevcut oyun için kullanıyorum. İkisini de kullanan taraf için oyun için saf güçte ve kullanıcı dostu kolaylığı bakımından AMD derim. İş için Intel NVIDIA derim. Ama bilmeden boş konuşuklara bende gıcık olurum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…