Hocam 50 bandına nasıl indirebiliriz bu sistemi performanstan da feragat edebilirim ekran kartı sabit kalsın yeterPerformans olarak fark oluşur hocam bence 9600Xden şaşmayın.
Hocam 50 bandına nasıl indirebiliriz bu sistemi performanstan da feragat edebilirim ekran kartı sabit kalsın yeterPerformans olarak fark oluşur hocam bence 9600Xden şaşmayın.
ekran kartı ve işlemciyi düşererek indirebiliriz hocam ekran kartı için 5070 tercih edebilirsiniz işlemci için 7600 düşünebilirsinizHocam 50 bandına nasıl indirebiliriz bu sistemi performanstan da feragat edebilirim ekran kartı sabit kalsın yeter
Peki 9070 ile 7600 nasıl olurekran kartı ve işlemciyi düşererek indirebiliriz hocam ekran kartı için 5070 tercih edebilirsiniz işlemci için 7600 düşünebilirsiniz
Peki 9070 ile 7600 nasıl olur?
Hocam enermax değil de (enermaxa kötü demiyorum da hani arkadaşta ön yargı var) daha bilindik bir markadan önerebilir misiniz rica etsemUyumlu olur hocam. Ek olarak fiyat için PSU ve kasadanda düşebiliriz enermaxın 700wat kasası ve psusunu alarak yaklaşık 3K gibi bir avantaj elde edebilirsiniz.
Hocam enermax değil de (enermaxa kötü demiyorum da hani arkadaşta ön yargı var) daha bilindik bir markadan önerebilir misiniz rica etsem.
60000 TL'ye kasa toplamak istiyorum bilindik güvenilir markalardan olacak şekilde genel olarak FPS oyunları oynamak için kullanılacak önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-9600x-alti-cekirdek-3-9-ghz-fiyati,706819130.html![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bura 61.7k. Eğer bütçen çıkmazsas anakartı B650M-R veya B650MP-E Pro yapabilirsin (MPE Pro yapman daha doğru olur/ işlemci olarak R7 7700 de seçilebilir aklıma ilk 9600X geldi)![]()
Thermalright Assassin King 120 MINI Hava Soğutucu
Daha küçük bilgisayar sistemleri veya anakartlar için 135mm yükseklikte daha fazla uyumluluk sunarken, yük altında CPU için iyi performans sağlar.www.gaming.gen.tr
Çok sağolun hocamEnermaxta çok köklü bir markadır hocam bence güvenebilirsiniz.![]()
BitFenix CETO ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa (BFC-CET-300-KKGSK-4A)
Gaming kasa, estetik tasarımlarıyla dikkat çekerken, aynı zamanda yüksek performans ve soğutma kapasitesiyle de öne çıkıyor.www.gaming.gen.tr
Çok sağ olun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.