Uyumlu olur hocam. Ek olarak fiyat için PSU ve kasadanda düşebiliriz enermaxın 700wat kasası ve psusunu alarak yaklaşık 3K gibi bir avantaj elde edebilirsiniz.
Uyumlu olur hocam. Ek olarak fiyat için PSU ve kasadanda düşebiliriz enermaxın 700wat kasası ve psusunu alarak yaklaşık 3K gibi bir avantaj elde edebilirsiniz.
60000 TL'ye kasa toplamak istiyorum bilindik güvenilir markalardan olacak şekilde genel olarak FPS oyunları oynamak için kullanılacak önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha küçük bilgisayar sistemleri veya anakartlar için 135mm yükseklikte daha fazla uyumluluk sunarken, yük altında CPU için iyi performans sağlar.
www.gaming.gen.tr
Bura 61.7k. Eğer bütçen çıkmazsas anakartı B650M-R veya B650MP-E Pro yapabilirsin (MPE Pro yapman daha doğru olur/ işlemci olarak R7 7700 de seçilebilir aklıma ilk 9600X geldi)
ASUS PRIME B650M-K AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz Aura Sync mATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hocam burada daha ucuz fakat vatan kart üyesi mantığını anlamadım.