6000TL 2K 27' monitör önerisi

Hertz aşırı önemli değil benim için bütçem 6000 daha fazla değil o sebeple dedim zaten 27 inch 2K diye diğer işlerimi 144Hz monitör var onunla hallediyorum 40Hz de o kadar fark etmiyor onun için ekstra bir bütçe ayırmak istemiyorum. Bütçeme göre 27 inch 2K bir şey bulsam ghosting vs uğraştırmayacak ya da ölü pixel vs beni ihya eder açıkçası.

Hertz aşırı önemli değil benim için bütçem 6000 daha fazla değil o sebeple dedim zaten 27 inch 2K diye diğer işlerimi 144Hz monitör var onunla hallediyorum 40Hz de o kadar fark etmiyor onun için ekstra bir bütçe ayırmak istemiyorum. Bütçeme göre 27 inch 2K bir şey bulsam ghosting vs uğraştırmayacak ya da ölü pixel vs beni ihya eder açıkçası.
Öyleyse buna bakabilirsin:
1440p
1ms
100hz
Sorun çıkarmayacak bir monitördür.

Tavsiye için teşekkür ederim. Biraz daha bakınacağım konuya şimdilik KTC markasını hiç duymadığım için. 7 ms bu arada linkteki
KTC hakkında bilgi:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?

7ms 100Hz için iyi sayılır normalde. Diğer 1ms yazan monitörler zaten 1ms vermiyor, pazarlama stratejisi sadece. Genellikle 144Hz üstü IPS paneller 5-10ms verir.

Panel hakkında bilgide buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15ms gecikmesi var. 100Hz sonuçta. Ama %65 gibi DCI P3 ve Adobe RGB çıkması rezil bir durum. Günümüzdeki çoğu iyi dediğimiz panel %85 üstü değere sahip.

Genede en ucuz 2K olduğunu belirtelim. Olabildiğince kalite kısılmış. 100Hz ve 15ms olması sorun değil aslında, 2. monitör sonuçta.

Son düzenleme:
KTC hakkında bilgi:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?

7ms 100Hz için iyi sayılır normalde. Diğer 1ms yazan monitörler zaten 1ms vermiyor, pazarlama stratejisi sadece. Genellikle 144Hz üstü IPS paneller 5-10ms verir.

Panel hakkında bilgide buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15ms gecikmesi var. 100Hz sonuçta. Ama %65 gibi dCi P3 ve Adobe RGB çıkması rezil bir durum. Günümüzdeki çoğu iyi dediğimiz panel %85 üstü değere sahip.

Gene de en ucuz 2K olduğunu belirtelim. Olabildiğince kalite kısılmış. 100Hz ve 15ms olması sorun değil aslında, 2. monitör sonuçta.

Sizin öneriniz ne olurdu fiyat performans açısından tek aradığım 27 inch 2K olması ve düzgün bir kalite olması Hertz çok mühim değil ama ghosting sıkıntı biraz.

Sizin öneriniz ne olurdu fiyat performans açısından tek aradığım 27 inch 2K olması ve düzgün bir kalite olması Hertz çok mühim değil ama ghosting sıkıntı biraz.
En ucuz monitör zaten bu. Ghosting sorunuda gündelik kullanımda yapmaz.

Düzgün bir 2K için en kötü 7-8 bin TL lazım bütçe.

En ucuz düzgün monitör zaten bu. Ghosting sorunuda gündelik kullanımda yapmaz.

Düzgün bir 2K için en kötü 7-8 bin TL lazım bütçe.

Minimum bütçe ile öneriniz ne olurdu peki öldürmeden iş görcek yani atıyorum 1. monitörlük bir şey olsa bütçeyi çok aşmadan?

Bütçeyi ne kadar esnetebilirsiniz?

Açıkçası işimi de görmeyecek bir şey almak istemiyorum ama pek bütçeyi aşma taraftarıda sayılmam. F/P gibisine hani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı