Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 28 Şubat 2021 #11 Bu bilgisayar da iyi gibi fakat bütçemin üstünde fiyatlar düşünce alınabilir mi iyiye benziyor.
M messut89 Hectopat Kek günü Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #12 Linusl dedi: Bu bilgisayar da iyi gibi fakat bütçemin üstünde fiyatlar düşünce alınabilir mi iyiye benziyor. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde fiyatlar düşmez.
Linusl dedi: Bu bilgisayar da iyi gibi fakat bütçemin üstünde fiyatlar düşünce alınabilir mi iyiye benziyor. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde fiyatlar düşmez.
T terliktengiriyorum Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #13 Salih_Emre dedi: UNLOST ECO v2 - inventus SSD A2000 yap ve ekran kartını MSI yap. Genişletmek için tıkla... Kasa kötü değil mi? Ayrıca inventus ürünlerin kutusunu göndermiyormuş bir problem olur mu acaba
Salih_Emre dedi: UNLOST ECO v2 - inventus SSD A2000 yap ve ekran kartını MSI yap. Genişletmek için tıkla... Kasa kötü değil mi? Ayrıca inventus ürünlerin kutusunu göndermiyormuş bir problem olur mu acaba
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 28 Şubat 2021 #14 terliktengiriyorum dedi: Kasa kötü değil mi? Ayrıca inventus ürünlerin kutusunu göndermiyormuş bir problem olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kasa kötü ama bu bütçede 1660 Super olan başka bir sistem yok. Toplu aldıkları için ürünleri kutu göndermiyor olabilirler GameGaraj'da öyle yapmıştı.
terliktengiriyorum dedi: Kasa kötü değil mi? Ayrıca inventus ürünlerin kutusunu göndermiyormuş bir problem olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kasa kötü ama bu bütçede 1660 Super olan başka bir sistem yok. Toplu aldıkları için ürünleri kutu göndermiyor olabilirler GameGaraj'da öyle yapmıştı.
Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 2 Mart 2021 #15 Hocam peki başka önerileriniz var mı bütçeyi aşabilir mesela 6.800-7.000 civarı toplasanız güzel olursa bütçeyi arttırmak için bekleyebilirm. @Caner Uncu hocam yardım edebilir misiniz rica etsem. Son düzenleme: 28 Şubat 2021
Hocam peki başka önerileriniz var mı bütçeyi aşabilir mesela 6.800-7.000 civarı toplasanız güzel olursa bütçeyi arttırmak için bekleyebilirm. @Caner Uncu hocam yardım edebilir misiniz rica etsem.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #16 Linusl dedi: Bu bilgisayar da iyi gibi fakat bütçemin üstünde fiyatlar düşünce alınabilir mi iyiye benziyor. Genişletmek için tıkla... Alınabilecek en iyisi odur herhalde. Bütçe artabiliyorsa alın, olmadı 100 TL arttırıp şunu alın: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Linusl dedi: Bu bilgisayar da iyi gibi fakat bütçemin üstünde fiyatlar düşünce alınabilir mi iyiye benziyor. Genişletmek için tıkla... Alınabilecek en iyisi odur herhalde. Bütçe artabiliyorsa alın, olmadı 100 TL arttırıp şunu alın: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 2 Mart 2021 #17 Bunu da gördüm fakat tek fanlı model ısınma yapmaz mı öyle olduğunu söylemişti arkadaşım sistemler hakkında konuşurken. Pluxy01 dedi: Alınabilecek en iyisi odur herhalde. Bütçe artabiliyorsa alın, olmadı 100 TL arttırıp şunu alın: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla...
Bunu da gördüm fakat tek fanlı model ısınma yapmaz mı öyle olduğunu söylemişti arkadaşım sistemler hakkında konuşurken. Pluxy01 dedi: Alınabilecek en iyisi odur herhalde. Bütçe artabiliyorsa alın, olmadı 100 TL arttırıp şunu alın: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla...
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #18 Linusl dedi: Bunu da gördüm fakat tek fanlı model ısınma yapmaz mı öyle olduğunu söylemişti arkadaşım sistemler hakkında konuşurken. Genişletmek için tıkla... Asus TUF'da da ısınma sorunu var fakat bu piyasada başka opsiyon yok gibi gözüküyor.
Linusl dedi: Bunu da gördüm fakat tek fanlı model ısınma yapmaz mı öyle olduğunu söylemişti arkadaşım sistemler hakkında konuşurken. Genişletmek için tıkla... Asus TUF'da da ısınma sorunu var fakat bu piyasada başka opsiyon yok gibi gözüküyor.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Mart 2021 #19 Pluxy01 dedi: Asus TUF'da da ısınma sorunu var fakat bu piyasada başka opsiyon yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hepsinde yok 1660S'de bu sorun yaşanmadı.
Pluxy01 dedi: Asus TUF'da da ısınma sorunu var fakat bu piyasada başka opsiyon yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hepsinde yok 1660S'de bu sorun yaşanmadı.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #20 Jotariel dedi: Hepsinde yok 1660S'de bu sorun yaşanmadı. Genişletmek için tıkla... Yaşanıyor diyen de var. Ama tabi 2 fanlı kart ile tek fanlı kart kıyaslanamaz.
Jotariel dedi: Hepsinde yok 1660S'de bu sorun yaşanmadı. Genişletmek için tıkla... Yaşanıyor diyen de var. Ama tabi 2 fanlı kart ile tek fanlı kart kıyaslanamaz.