Anakartı derseniz ki benim için matx olmasından yana sorun yok gigabyte s2h yaparak 190 tl daha düşürebilirsiniz ve yine derseniz ki 300 tl'ye kasayı
350 tl'ye psuyu hallederim kafadan 200 tl'de ordan çıkarırsınız paşalar gibide soğutucuyu alırsınız. Sistemi herhangi bir bilgisayarcı toplayabilir. Firmalara para kaptırmayın.
Anakartı derseniz ki benim için matx olmasından yana sorun yok gigabyte s2h yaparak 190 tl daha düşürebilirsiniz ve yine derseniz ki 300 tl'ye kasayı
350 tl'ye psuyu hallederim kafadan 200 tl'de ordan çıkarırsınız paşalar gibide soğutucuyu alırsınız. Sistemi herhangi bir bilgisayarcı toplayabilir. Firmalara para kaptırmayın.
Anakart ve kasa konusunda sizinle aynı fikirdeyim ve tavsiye ettiğiniz model aklıma yattı fakat kasa ne alırım henüz bilemiyorum şimdilik Dark Guardian diye ekliyorum listeme. Elimde Corsair VS550 (550W) var onu fiyata dahil etmiyorum o yüzden. SSD konusunda bence tercih ettiğim m2 SSD fiyat ve performans anlamında wd blue den daha iyi. Son olarak soğutucudan bahsetmişsiniz o konuda bir öneriniz var mı? Önerileriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Elimdeki listemi güncellediğim zaman ortdaki tabloyu ekliyorum belki bu bütçede pc toplamak isteyen olursa işine yarayabilir.
-------------------------------------------------------- İşlemci: Ryzen 3600 - 1300 TL Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1660S (2Fanlı) - 1957 TL SSD: Toshiba RC500/500GB M2 SSD - 619 TL Anakart: B450M Gigabyte Game X - 688 TL Ram: G.Skill RipjawsV Black 8GB (2X)- 616 TL Kasa: Dark Guardian Kasa - 511 TL PSU: Elimde var VS550 (550W) Toplam: 5691
SSD için sadece oyun oynayacaksan Sata alabilirsin oyun performansı olarak farkları yok. Böylece biraz daha bütçe edinmiş olursun.
O fiyat bandında ayrıca Asrock Pro 4 önerecektim ancak stoklarda kalmamış ve fiyati baya artmış.
Anakart ve kasa konusunda sizinle aynı fikirdeyim ve tavsiye ettiğiniz model aklıma yattı fakat kasa ne alırım henüz bilemiyorum şimdilik Dark Guardian diye ekliyorum listeme. Elimde Corsair VS550 (550W) var onu fiyata dahil etmiyorum o yüzden. SSD konusunda bence tercih ettiğim m2 SSD fiyat ve performans anlamında wd blue den daha iyi. Son olarak soğutucudan bahsetmişsiniz o konuda bir öneriniz var mı? Önerileriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Elimdeki listemi güncellediğim zaman ortdaki tabloyu ekliyorum belki bu bütçede pc toplamak isteyen olursa işine yarayabilir.
-------------------------------------------------------- İşlemci: Ryzen 3600 - 1300 TL Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1660S (2Fanlı) - 1957 TL SSD: Toshiba RC500/500GB M2 SSD - 619 TL Anakart: B450M Gigabyte Game X - 688 TL Ram: G.Skill RipjawsV Black 8GB (2X)- 616 TL Kasa: Dark Guardian Kasa - 511 TL PSU: Elimde var VS550 (550W) Toplam: 5691
Rica ederim ne demek. Soğutucu olarakta Arctic Freezer 34 eSports tercih edebilirsiniz. Tek fanlı modeli 356 çift fanlı modeli 413 liraya bulunmakta. Ancak söylememde yarar var stokların dolmasını beklemenizi tavsiye ederim zira stok olmadığı için bu kadar pahalılar.
Tercih ettiğim ssd okuma yazma hızı olarak sata ssdlerden ziyadesi ile yüksek.
Bu m2 ssd yi tercih sebebim hem fiyat hem de okuma/yazma hızındandır. TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB)
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B450M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.