6000TL Bütçeyle Sistem Toplama

Inorii

Hectopat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc toplama konularını araştırdım ve 6000tl bütçeyle resimdeki sistemi topladım. Şimdi size bir kaç sorum olacak.

1) Sizce 6600k mı 6700k mı yoksa 4790k mı?
2) İlerde o.c yapmak istiyorum soğutucu ve psu olarak ne seçmeliyim?
3) Sistemde 500tl bütçem arttı tavsiye edebileceğiniz daha iyi parçalar var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın sistem güzel, amazon.com'dan GTX 980 Ti getirtebilirsen daha güzel olur. Onun dışında Anakartı, SSD veya HDD'yi yükseltebilir veya Dual Kit RAM alabilirsin. Başka bir seçenek, Monitör'ü 1 ms seçebilirsin. Hayırlı olsun.

Sağol kardeşim gtx980 Ti diğerinden buna göre çok fark eder mi birde 16gb dual kit ram olarak hangi markayı tavsiye edersin

Sağol kardeşim gtx980 Ti diğerinden buna göre çok fark eder mi birde 16gb dual kit ram olarak hangi markayı tavsiye edersin
Crucial seni yarı yolda bırakmaz. Alternatif olarak Gskill, Kingston, Corsair alabilirsin. GTX 980 Ti ile GTX 980 arasında gözle görülür bir fark mevcut. Çok daha performanslıdır. MSI veya Evga marka öneririm. Galax HOF modeli de olabilir.

Evet GTX 980 ile GTX 980Ti ile aralarında baya bir fark var. GTX 980Ti öneririm.

Teşekkürler Mustafa bu soğutucular gayet güzel. Peki COOL MASTER HYPER 212EVO hakkında ne düşünüyorsun? Sence bunlara kıyasla nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…