6000TL claw ve palm tutuş fare önerisi

Bütçe
6000
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merhaba, kendime yeni bir fare arıyorum ve ergo formda olması gerek, bu fiyatta 3 tane fare buldum.

G PRO 2 Superlight DeX.

Keris II Ace.

V3 Pro.

V3 Pro'nun scroll sorunu oldugunu biliyorum ama en uygun fiyatlı ergo o kalıyor, 1000Hz olması can sıkıcı fakat fiyatı uygun. Tercihen 4000Hz destekleyen, kesinlikle ergo formda olması gerekiyor ve marka olması gerekiyor ki alım satımlarda elimden hızlı çıkarabileyim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan sanırım piyasadaki en iyisi (fiyatına göre)

Marka olması gerekiyor hocam, bilindik.

Marka olması gerekiyor hocam, bilindik.
Markanın bilindik olması iyi olduğu anlamına gelmiyor hocam. G Pro 2 Superlight mesela güzel mouse ama fiyatını haketmiyor, bilindik marka olunca böyle oluyor tabiri caizse kazıklanıyorsunuz.

El boyutlarına göre,

Küçük/Orta:

Orta/Büyük:

Marka kaygını şahsen yersiz buluyorum. Fare piyasasında artık bu markalar (özellikle Pulsar) premium görülüyor ve talep de hayli fazla. Geçmişte marka denen Razer ve Logitech fareler kullanmış biri olarak artık bunları asla tercih etmem. Piyasada çok daha ucuza iki, üç misli kalitede fareler varken neden bunlara para kazandırayım? Glorious da kullandım ve garanti ya da güvenilirlik bakımından her türlü müşteriyi eziyorlar. Adı sanı belli yerlerden aldığın marka fareler de iş değişime gelince burun kıvırıp para iadesi yapıyor. Sonuç olarak senin tercihin tabii, ille de "marka" olsun diyorsan Keris II Ace öneririm.

Markanın bilindik olması iyi olduğu anlamına gelmiyor hocam. G Pro 2 Superlight mesela güzel mouse ama fiyatını haketmiyor, bilindik marka olunca böyle oluyor tabiri caizse kazıklanıyorsunuz.
Markayı takıntı sebebi ile degil konunun basındaki sebepten dolayı almak istedigimi söyledim.

Surekli deneyim yapar ve degistiririm, bu benim hobim diyebilirim sürekli aynı ekipman elimde kalmaz. Garip bulursun, saygı duyarım ama benim hobim böyle ve bir ilanın 3-4 ay durmasını istemem.

Pulsar zaten bilindik hocam, dedigim markalar VXE, ATK veya konu başında atılan markalar.

18-18.5 cm elim var hangisini onerirsin? Delikli yapı hosuma gitmiyor.

Son düzenleme:

Anladım, Pulsar x4 uygun olur o hâlde. İkisinden birini alabilirsin, bildiğim kadarıyla boyutları aynı ama T1 olan daha hafif. 8K meselesini umursuyorsan ucuz olanda dongle yok, donglesız 1000 Hz.

Şu da dongle:

4K'sı da var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…