6000TL GTX 970 Sistem Toplama

CatchMe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar öncelikle uzun bir yazı olacak uyarayım

Bilgisayarımı değiştirmenin artık vakti geldiği için yeni bir sistem toplamaya karar verdim en son 9 sene önce bilgisayar almıştım hala onu kullanmaktayım. Genel olarak özellikleri ;

intel core 2 duo 1.8 işlemci
ati radeon hd 2600 pro ekran kartı
ecs 945gct-m2 anakart
2x 1gb kingston ddr 2 ram
500gb hdd

Bugüne kadar beni çok iyi idare etti hala en düşük ayarlarda sorunsuz world of warcraft oynayabiliyorum 20-40fps arası, ara sıra bilgisayarımı yenilemek aklıma geldi ama her zaman alacaksam iyi bir şey alayım kafasında olduğum için bütçemi aşan fiyatlar çıkartıp erteledim bu olayı. Overwatch isimli oyunun çıkmasıyla beraber kemerleri biraz sıkıp bütçe ayırdım yeni bilgisayar için.

Bilgisayarın kullanım amacı, World of warcraft, overwatch, diablo 3 gibi oyunlarda yüksek performans verebilecek. Youtube kanalı için kayıt yapmak ve twitch'de canlı yayın'da yapmak istiyorum.

Bütçem 6000TL ben aşağıdaki sistemi topladım önerilerinize açığım bu arada gtx 1070'i beklemeyi düşünmüyorum en kısa zamanda overwatch'da arkadaşlarıma katılmam lazım bilgisayarı 2gün içerisinde alacağım. Ve alacağım bilgisayar beni en az 4-5 sene götürsün istiyorum

öyle bilgisayarıma çok dosya indiren birisi değilim, oynadığım 2-3 oyun belli, o yüzden HDD almadım sadece 500gb ssd yeterli gördüm.

Toplam : 5524 TL ediyor artan 400-500TL ile de monitör almayı düşünüyorum.

güzel sistem. eğer vatan computer'dan almayacak kingston predator ram belleklerini satın almanı öneririm. en kısa sürede edinip kullanmanız dileğiyle

Psu fazla. Kasaya çok para vermişsin.

Rx 480'nin çıkmasını bekle bence. Dahada kar yaparsın ve mönitörünü dahada iyi alabilirsin.

Bilgisayarı dün alıcaktım, ama banka ile çıkan sorundan dolayı önümüzdeki haftaya sarktı. Haftaya gtx 1070 çıkmış olur diye düşünerek sistemi şu şekilde değiştirdim.

ekran kartı hariç 4074Lira ediyor, gtx 1070 ile birlikte 6000 e aşağı yukarı ulaşır.

Dosya Ekleri

• sinerji.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 172
Sıvı soğutma sistemini SilverStone almaya çalış.

ram ile anakart uyumlumu kontrol etmek lazım corsair in uyumlu olmadığını söyleyenler olmustu. Sistemin technopattaki 6000tl ye sistem toplama ile aynı sayılır. Ramleri değiştirmissin aklında bulunsun, ram anakart uyumu

Peki önerebileceğiniz bir ram var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…