6000TL hazır sistem önerisi

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
6000TL bütçe ile monitör dahil hazır sistem almak istiyorum video çekerken sorun yaratmasa iyi olur. LoL CS:GO Valorant ve GTA 5 oynarım YouTube'da içerik üretmek istiyorum. Bütçeyi çok fazla aşamam.

Çabuk olun: Mastory 5A-1650 | Game Garaj [İsterseniz 1600 AF, isterseniz de 2600 alabilirsiniz. Pek fark yok :)]

SSD'yi sıfır diye satıp Patriot Burst vs. alın.
Hocam kasa, PSU, SSD, Anakart hiçbiri alınmaz ya.

Bu sistem gayet iyi ancak bütçenizi artırmamız gerekecek.

Çabuk olun: Mastory 5A-1650 | Game Garaj [İsterseniz 1600 AF, isterseniz de 2600 alabilirsiniz. Pek fark yok :)]

Hocam kasa, PSU, SSD, anakart hiçbiri alınmaz ya.

En azından M.2 SSD için bütçeyi aşabilirim parçalardan anlıyorum ama yine de bir bilene sormak lazım diye düşündüm bu sistemi daha sonradan yükseltmek istiyorum o yüzden 16 GB RAM için de biraz daha aşabilirim. bütçeyi genişleterek tekrar düşünüp önerebileceğiniz bir sistem var mı.

En azından M.2 SSD için bütçeyi aşabilirim parçalardan anlıyorum ama yine de bir bilene sormak lazım diye düşündüm bu sistemi daha sonradan yükseltmek istiyorum o yüzden 16 GB RAM için de biraz daha aşabilirim. bütçeyi genişleterek tekrar düşünüp önerebileceğiniz bir sistem var mı.
Hocam monitör dahil demişsiniz 1200-1300 TL'de monitöre verseniz 7200-7300'ü buluyor. Arkadaşın attığı sitede upgrade seçimi de yapabiliyorsun. O yüzden bütçenizi aşabilir demiştim. Tam olarak ne kadar bütçe ayırabileceğinizi belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

Hocam monitör dahil demişsiniz 1200-1300 TL'de monitöre verseniz 7200-7300'ü buluyor. Arkadaşın attığı sitede upgrade seçimi de yapabiliyorsun. O yüzden bütçenizi aşabilir demiştim. Tam olarak ne kadar bütçe ayırabileceğinizi belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

Bu mesajı dün yazmıştım monitörüm eski olduğu için VGA kullanıyordum o yüzden yenisini almam gerektiğini düşünüyordum meğer DVI girişi de bulunuyormuş yani monitör almama gerek yok o yüzden sistem için bütçemi genişletebilirim. Benim hatam

Ve bu sitenin yabancısıyım nereden upgrade yapabileceğimi bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı