6000TL kask önerisi

milwer

Hectopat
Daha fazla  
Kendim için yeni bir kask almayı düşünüyorum. 6000 TL bütçem var, ne önerirsiniz?
Full face düşünüyorum.

@Görkem Umut
Hocam bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim forum da en bilgili olarak gördüğüm kişi sizsiniz.

Son düzenleme:
Sanırım zamlardan sonra bu bütçede alınabilecek pek az kask kaldı. Exo 391'e göz gezdirdiniz mi?

Evet hocam aklımda da o model var aslında.

Kaskı ben gidip bir mağaza da denedim orada 6500 TL fiyatı vardı motomax internet sitesinde 4500 lira civarlarındaydı kaskı genel olarak beğendim keskin bir yapısı var o tarz kaskları seviyorum.

Orada çalışan birisi bana dedi ki bu Scorpion marka kasklarda parça sıkıntısı var dedi onun yerine bana LS2 stream 2 önerdi onu da açıkçası pek beğenmedim ne yapmalıyım?

Evet hocam aklımda da o model var aslında.

Kaskı ben gidip bir mağaza da denedim orada 6500 TL fiyatı vardı motomax internet sitesinde 4500 lira civarlarındaydı kaskı genel olarak beğendim keskin bir yapısı var o tarz kaskları seviyorum.

Orada çalışan birisi bana dedi ki bu Scorpion marka kasklarda parça sıkıntısı var dedi onun yerine bana LS2 stream 2 önerdi onu da açıkçası pek beğenmedim ne yapmalıyım?

Bir de ben bu kask a renkli vizör nasıl bulabilirim hocam bir bilginiz var mı acaba? @Görkem Umut.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı