Bir klavyeye okadar fazla para vermene gerek yok. AK820 PRO, RK61 işini fazlasıyla görücektir.Merhaba. 6000TL bütçem var, oyun çok oynuyorum, ne alacağımı bilmiyorum. Arkadaşım Ajazz AK680 al dedi. Sizce ne alayım?
AK680 1K bütçe için gerçekten mükemmel bir seçim fakat bütçe bu fiyatlara çıkıyorsa mantıklı değil.Merhaba. 6000TL bütçem var, oyun çok oynuyorum, ne alacağımı bilmiyorum. Arkadaşım Ajazz AK680 al dedi. Sizce ne alayım?
Vergi giriyor buna yani 6000 Tl'den çok daha pahalı olucaktırAK680 1K bütçe için gerçekten mükemmel bir seçim fakat bütçe bu fiyatlara çıkıyorsa mantıklı değil.
6.500TL civarı tutuyor.Vergi giriyor buna yani 6000 Tl'den çok daha pahalı olucaktır
Sadece ürün+Shipping ücreti okadar , daha gümrük dahil değil6.500TL civarı tutuyor.
Şaka gibi.Sadece ürün+Shipping ücreti okadar , daha gümrük dahil değil
Eki Görüntüle 2258823
Kendileri burda kısacası eğer ülkeniz gümrük sokarsa bizden değil diyor.
Öyle maalesefki ne kadar vergilendirirler hiç bilmiyorum, oyuzden birşey diyemiyeceğim.Şaka gibi.![]()
Öyle maalesef ki ne kadar vergilendirirler hiç bilmiyorum, o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.