FantastikTürk
Megapat
- Makaleler
- 7
Neden manyetik ?Ben pek anlamıyorum. Kriterlerim şunlar:
Galiba Asus, Steelseries vs. markalara mahkumum bu durumda. Önerilerini bekliyorum.
- Türkçe olmak zorunda.
- Tam boyut, TKL'ya da %75 olmak zorunda. %60 vs. önermeyin.
- Manyetik olursa iyi olur.
- Kablosuz.
Ben pek anlamıyorum. Kriterlerim şunlar:
Galiba Asus, Steelseries vs. markalara mahkumum bu durumda. Önerilerini bekliyorum.
- Türkçe olmak zorunda.
- Tam boyut, TKL'ya da %75 olmak zorunda. %60 vs. önermeyin.
- Manyetik olursa iyi olur.
- Kablosuz.
Zorunlu değil. Ondan vazgeçebilirim.Neden manyetik ?
Keycaps degistirilebilir ileride, amac sadece rekabetci oyunlar degilse manyetigin yuzune bile bakma.
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Aynen keycaps sonradan alırsak sıkıntı yok. Bu tarz bir kombo yapılabilir.Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
Sol üstteki ses tuşu kronik. Onun dışı da fiyatını pek hak etmiyor.
Attığımın switch ve malzeme kalitesi gayet iyi üstte atılan ND75 ile aralarında çok fark yoktu diye biliyorum.
Peki bu MacMonkey güvenilir mi? Yurt dışı gelmiyordur herhalde günümüzdeki gümrük düzenlemesi ile. Wraith gibi garantisiz mi çalışıyorlar? Tuşlar hot-swap ama başka parçalar bozulabiliyor malum (Soketler, Bluetooth, Wireless vs.).
Başka klavye önerisi var mı?