Sistemi ben almayacağım, bir yakınım tavsiye istedi.
Hazır sistem olması daha iyi olur. Amaç oyun oynamak. 144Hz "curved" monitör ve kalan bütçeyle de olabilecek en iyi sistemi bulabilir misiniz ?
RTX 2060 veya 5600XT sığdırırsanız iyi olur ama olmazsa 1660S tabanlı bir sistem de olur. Gamepower, Power Boost gibi markaları da kullanmazsanız sevinirim
Sistem de bu şekilde. İstediklerin ucu ucuna yetiyor. RTX serisini kafandan at, mümkün değil. RX5600XT yerine 1660S ya da 1660Ti tabanlı hazır sistemler de bulabilirsin. 5600XT'nin sorunlu olduğu dolaşıyor forumda gözümle görmedim, inanmıyorum da ama araştırmak lazım
Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
bunun MS i fazla ancak VA panel, ms i az olsun isterseniz;
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
bunun MS i fazla ancak VA panel, ms i az olsun isterseniz;
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ya senin attığın RTX2060 olanı ya da bunu alır büyük ihtimalle. SSD Kingston yapmayı düşünüyorum. Daha kaliteli diyorlar.
Bu arada attığın 4ms olan monitörü kendim kullanıyorum
Sinerji Sargas Intel i3 10100F 8GB 240GB SATA SSD GTX1050Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bir de bunu buldum. Bu da bence fena durmuyor. Kasa yine Ranker ama 650W kaliteli bir PSU var.
Eki Görüntüle 502618
Sistem de bu şekilde. İstediklerin ucu ucuna yetiyor. RTX serisini kafandan at, mümkün değil. RX5600XT yerine 1660S ya da 1660Ti tabanlı hazır sistemler de bulabilirsin. 5600XT'nin sorunlu olduğu dolaşıyor forumda gözümle görmedim, inanmıyorum da ama araştırmak lazım